Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαλαμίνα: Στα δικαστήρια ο 71χρονος που σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του

Σαλαμίνα:  Στα δικαστήρια  ο 71χρονος πο...

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Οδηγήθηκε στα δικαστήρια του Πειραιά ο άνδρας που κατηγορείται ότι πυροβόλησε και σκότωσε την 43χρονη σύντροφό του στη Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με τα όσα φέρεται να έχει ομολογήσει ο ίδιος στους αστυνομικούς είχε σχεδιάσει με κάθε λεπτομέρεια τη δολοφονία της 43χρονης από τη στιγμή που βεβαιώθηκε ότι η γυναίκα είχε γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Με απόλυτη ψυχραιμία πήρε μια καραμπίνα και πυροβόλησε πίσω από την κλειστή πόρτα την άτυχη 43χρονη, μόλις έφυγε από το σπίτι το ανήλικο παιδί της.

Η ίδια τον είχε καταγγείλει για ξυλοδαρμό αλλά για την κλοπή του αυτοκινήτου της, ενώ η ίδια είχε ενημερωθεί από την αστυνομία για την εφαρμογή panic button, που δεν πρόλαβε ποτέ να ενεργοποιήσει.

 

Ο 71χρονος αφού πυροβόλησε την επί 7 χρόνια σύντροφό του πήγε ατάραχος σε μαγαζί εστίασης και απόλαυσε τον καφέ του. Συνελήφθη λίγες ώρες αργότερα στο Κερατσίνι μέσα στο αυτοκίνητο της άτυχης 43χρονης. 

Tι είπε στους αστυνομικούς

Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σκότωσε την 43χρονη γυναίκα λόγω ερωτικής αντιζηλίας. «Είχε κάνει σχέση με έναν άλλον. Το έμαθα, τρελάθηκα και αποφάσισα να τη σκοτώσω» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς.

Στην ερώτηση γιατί δεν επέλεξε να την αφήσει αντί να κάνει φόνο, ο άνδρας απάντησε «γιατί να την αφήσω; Μετά από τόσα χρόνια που είμαστε μαζί να με κερατώσει; Πώς μου το έκανε αυτό;», προσθέτοντας πως ένιωσε προδομένος από τις πράξεις της.

 

Πηγές newsit, protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις