Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαλαμίνα: Ομολόγησε ο 71χρονος την δολοφονία της συντρόφου του – «Την σκότωσα γιατί με απατούσε»

Σαλαμίνα: Ομολόγησε ο 71χρονος την δολοφ...

Τι συνέβη

Ο 71χρονος σύντροφος της άτυχης 43χρονης μητέρας στη Σαλαμίνα, φέρεται να ομολόγησε την δολοφονία της, υποστηρίζοντας πως το έκανε γιατί ανακάλυψε πως τον απατούσε.

«Ναι τη σκότωσα. Εγώ έκανα τα πάντα για αυτήν, και εκείνη με απατούσε» φέρεται να είπε.

Λίγο νωρίτερα είχε συλληφθεί στο Κερατσίνι ως ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της στη Σαλαμίνα. Αυτήν την ώρα, βρίσκεται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πειραιά, όπου και ομολόγησε κατά την εξέτασή του από τους αστυνομικούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μετά το φονικό έφυγε απο τη Σαλαμίνα και πήγε για καφέ στο Κερατσίνι. Στη συνέχεια με το αυτοκίνητο περιπλανήθηκε στην περιοχή. Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν και φέρεται να είχε μαζί του και την καραμπίνα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, κατά τον έλεγχο της αστυνομίας, εντοπίστηκε το κινητό του θύματος μέσα στο αμάξι στο οποίο επέβαινε ο 70χρονος. Το όχημα, όπως και το κινητό τηλέφωνο, ήταν της άτυχης γυναίκας και τα είχε αρπάξει την 1η Δεκεμβρίου όταν και την είχε κακοποιήσει.

Η άτυχη γυναίκα εντοπίσθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί μέσα στο σπίτι της, με τραύματα από σφαίρες στη κοιλιά και το στέρνο, στα Αμπελάκια Σαλαμίνας.

Όπως ανέφεραν γείτονες, πριν τους πυροβολισμούς άκουσαν καυγά με έναν άνδρα και ειδοποίησαν την αστυνομία που έσπευσε στο σημείο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις