Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Στις 8 και 9/12 στο Λιθογραφείον η Performance Σύγχρονου Τσίρκου με τίτλο "Circus is Human"

Πάτρα: Στις 8 και 9/12 στο Λιθογραφείον ...

Στις 21.30, με τη Λίνα Σειραγάκη και την Ευαγγελία Μόσιου

Μία παράσταση σύγχρονου τσίρκου πρόκειται να παρουσιαστεί αυτή την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου στις 21:30 καθώς και το Σάββατο 9 Δεκεμβρίου στις 21.30 στο θέατρο Λιθογραφείον, στην Πάτρα.

Προπώληση εισιτηρίων είτε τηλεφωνικά στο: 261 032 8394, είτε από το ταμείο του θεάτρου στο Λιθογραφείον, Μαιζώνος 172Β.

ΤΙΜΗ:

10€ κανονικό

8€ μειωμένο

Διάρκεια: 60 λεπτά

Η παράσταση σύγχρονου τσίρκου "Circus is Human", μετά από Αθήνα, Βόλο και Ρέθυμνο, βρίσκει τον επόμενο σταθμό του στην Πάτρα στο Θέατρο Λιθογραφείον.

Μία Performance Σύγχρονου Τσίρκου με τη Λίνα Σειραγάκη και την Ευαγγελία Μόσιου.

Τί είναι το σύγχρονο τσίρκο; Σε ποιους απευθύνεται; Τι θέλει να εκφράσει; Γιατί με αφορά;

Δύο μοναδικές δημιουργίες ενώνονται κάτω από έναν κοινό παρονομαστή. Της ιδέας ενός τσίρκου που στρέφει την προσοχή του στον άνθρωπο, στον ψυχισμό του, τα πάθη του, τις ανησυχίες του, τις αδυναμίες του, τα θέλω του. Ένα τσίρκο εναλλακτικό, διαφορετικό απ’ αυτά που ξέρουμε, ένα τσίρκο σύγχρονο!

Τα κατακόρυφα στοιχεία και τα εναέρια ακροβατικά, δύο κατεξοχήν στοιχεία του τσίρκου συναντούν και παντρεύονται με τη σωματική έκφραση, το χορό και το θέατρο, δημιουργώντας μια υβριδική performance που απευθύνεται σε όλους τους φίλους των παραστατικών τεχνών, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου.

Κεφάλαιο Ι: Synesthesia

Συναισθησία είναι η νευρολογική ανάμειξη των αισθήσεων. Οι εμπειρίες, οι μνήμες και τα συναισθήματα αποτυπώνονται στο νου με χρώματα. Πολύ συχνά η ζωή περνάει μπροστά από τα μάτια της σαν έγχρωμο φιλμ. Όσο ο χρόνος περνάει οι αναμνήσεις αποβάλλουν όλο και περισσότερο τα περιττά χρώματα. Ένα είναι αυτό που επικρατεί κάθε φορά. Άλλοτε το κόκκινο, άλλοτε το πράσινο κι άλλοτε το μπλε. Στη φυσική η ανάμειξη όλων των χρωμάτων αποδίδει λευκό. Το ίδιο και στην ιστορία αυτή.

Κεφάλαιο ΙΙΙ: Stepping Stones

Η ζωή αποτελείται από περιορισμούς και κίνητρα, δημιουργώντας μια διαφορετική και μοναδική πορεία για τον καθένα μέσα από τις επιλογές που κάνει. Τι θα είχε συμβεί αν εκείνη... τοτε... είχε κάνει διαφορετικές επιλογές; Για να το ανακαλύψει, ταξιδεύει από την πραγματικότητα σε έναν φανταστικό κόσμο, από το γνωστό στο άγνωστο, από το συγκεκριμένο στο αφηρημένο. Ξεπερνά τα όρια και βρίσκει το δρόμο της ζωής ανάμεσα σε στιγμές χάους και αταξίας.

Rigging: Νίκος Γαρόζης

Θέατρο Λιθογραφείον/ Lithografeion theater

Μαιζώνος 172Β Πάτρα - Τηλ. επικοινωνίας: 2610328394.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture