Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το περιπετειώδες θρίλερ "Σιωπηλή Οργή" του Τζον Γου από 30/11 στις Ελληνικές αίθουσες και στην Πάτρα

Το περιπετειώδες θρίλερ "Σιωπηλή Ορ...

Η ταινία με τον Τζόελ Κίναμαν και την Καταλίνα Σαντίνο Μορένο φέρει την υπογραφή του σκηνοθέτη Τζον Γου που επιστρέφει δυναμικά στο κινηματογραφικό προσκήνιο

Ο εμβληματικός σκηνοθέτης ταινιών δράσης Τζον Γου («The Killer», «Επικίνδυνη Αποστολή 2», «Face/Off») επιστρέφει με μια συγκλονιστική ιστορία εκδίκησης, ενός πατέρα που βλέπει τον μικρό του γιο να χάνει τη ζωή του ύστερα από ανταλλαγή πυροβολισμών  μεταξύ συμμοριών.

O λόγος για την ταινία με τίτλο «Σιωπηλή Οργή – Silent Night» που είναι ένα περιπετειώδες θρίλερ που βγαίνει στη χώρα μας την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023 ταυτόχρονα σχεδόν με την πρεμιέρα του στις Αμερικάνικες αίθουσες (1η Δεκεμβρίου).

Σύμφωνα με το στόρι, αναρρώνοντας από ένα τραύμα στο λαιμό που τού στέρησε τη φωνή, ο ήρωας της ταινίας εκκινεί μια βίαιη οδύσσεια με μοναδικό στόχο να εκδικηθεί για τον θάνατο του γιου του.

Με τον 43χρονο Σουηδό ηθοποιό Τζόελ Κίναμαν («The Suicide Squad», «Altered Carbon», «For All Mankind») και την Καταλίνα Σαντίνο Μορένο («Κεχαριτωμένη Μαρία», «Στα Χρόνια της Βίας»).

Η ταινία «Σιωπηλή Οργή» μας έρχεται από τον παραγωγό των ταινιών «John Wick» με τον Κιάνου Ριβς. Το φιλμ γυρίστηκε στο Mexico City τον Απρίλιο του 2022.

Σκηνοθεσία: Tζον Γου - John Woo στα 77 του χρόνια σήμερα. Η καταγωγή του Τζον Γου είναι από το Χονγκ Κονγκ.

Εκτός του Τζόελ Κίναμαν και της Καταλίνα Σαντίνο Μορένο, παίζουν και οι Κιντ Κούντι - Kid Cudi, Harold Torres, Γιόκο Χαμαμούρα, Τζέρεμι Μαρίνας, Vinny O'Brien, κ.α.

Ο Joel Kinnaman κέρδισε για πρώτη φορά την αναγνώριση για τους ρόλους του στη σουηδική ταινία Easy Money του 2010 και την αστυνομική σειρά Johan Falk.

Επίσης τον είχαμε δει το 2015 πλάι στον Λίαμ Νίσον στην ταινία «Νυχτερινή Καταδίωξη» που είχε προβληθεί με επιτυχία και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε.

Η «Σιωπηλή Οργή» θα βγει στις αίθουσες από τις 30 Νοεμβρίου σε διανομή από την The Film Group & την περιμένουμε για προβολή και στην Πάτρα.

Eπιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture