Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Λίαμ Νίσον και η αποκάλυψη - ο ηθοποιός Τζόελ Κίναμαν στην ατμοσφαιρική περιπέτεια δράσης "Νυχτερινή Καταδίωξη"

Λίαμ Νίσον και η αποκάλυψη - ο ηθοποιός ...

Το φιλμ παίζεται και στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε, στην Πάτρα

Συμπαθητικά ξεκίνησε στα ελληνικά ταμεία η περιπέτεια «Νυχτερινή Καταδίωξη – Run All Night» του Ζομ Κολέ Σερά με τον βετεράνο σταρ ταινιών περιπέτειας, τον πανύψηλο Ιρλανδό Λίαμ Νίσον που τις δύο πρώτες μέρες προβολής του, την Κυριακή του Πάσχα και την Δευτέρα, σύμφωνα με στοιχεία του flix.gr έκοψε πάνω από 8.100 εισιτήρια σε 56 αίθουσες πανελλαδικά ενώ τα πρωτεία κράτησαν και πάλι οι «Μαχητές των Δρόμων 7».

Η ταινία «Νυχτερινή Καταδίωξη» που συνεχίζεται στα Ster Cinemas στη Βέσο Μάρε στην Πάτρα, μπορεί σεναριακά να μην ξεφεύγει από κάποια κλισέ και όλο αυτό το θέμα με την μαφία και τον υπόκοσμο και εκτελεστές της Ν. Υόρκης κάπου να το έχουμε ξαναδεί, ωστόσο είναι αλήθεια πως για 110 λεπτά το ενδιαφέρον είναι σχεδόν αμείωτο ενώ και ορισμένες σκηνές είναι αρκετά καλοστημένες και με πολλή αγωνία όπως ο κακός χαμός που γίνεται στο μεγάλο μπλοκ πολυκατοικιών όπου εντοπίζονται ο Τζίμι Κόνλον και ο γιος του Μάικλ (στους ρόλους αντίστοιχα ο Νίσον και ο 35χρονος Τζόελ Κίναμαν), οι οποίοι καταδιώκονται όχι μόνο από την αστυνομία αλλά και από το πρώην αφεντικό και «αδελφικό» συνέταιρο, τον Σον Μαγκουάιρ, αρχηγό της Ιρλανδικής μαφίας στην Νέα Υόρκη (στο ρόλο ο Εντ Χάρις).

Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την πλοκή. Έχει γίνει εξαιρετική δουλειά στο μοντάζ και στην υποβλητική νυχτερινή φωτογραφία στους δρόμους της Ν. Υόρκης. Το στόρι της ταινίας εκτυλίσσεται σε πραγματικό σχεδόν χρόνο, στη διάρκεια μίας νύχτας. Επίσης μας άρεσε που πολλές σκηνές όπως στο μετρό ή στo στάδιο της Madison Square Garden ήταν όντως γυρισμένες μέσα στο πλήθος μεταφέροντας μία αυθεντική ματιά της πόλης.

Από τους ηθοποιούς ξεχωρίσαμε και την παρουσία σε δεύτερο ρόλο του πάντα κραταιού Νικ Νόλτε (παίζει για μόλις 10 λεπτά αλλά γράφει με την παρουσία και την φωνή του), τον Βίνσεντ Ντι Ονόφριο στο ρόλο του αστυνομικού που έχει αναλάβει την υπόθεση, τον ηθοποιό και τραγουδιστή Common ως τον επαγγελματία εκτελεστή και φυσικά τον Αμερικανοσουηδό Τζόελ Κίναμαν που πέρυσι είχε παίξει στο κινηματογραφικό reboot του Robocop.

H ταινία έχει φτάσει σε διεθνείς εισπράξεις τα περίπου 50 εκατομμύρια δολάρια.

Διανέμεται στην Ελλάδα από την εταιρεία Tanweer.

Eπιμέλεια - ΤΑΚΗΣ Γ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture