Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βροχή και Black Friday προκάλεσαν χαμό από κίνηση το απόγευμα στο κέντρο

Πάτρα: Βροχή και Black Friday προκάλεσαν...

Απίστευτη η κίνηση που παρατηρείται με τον κόσμο να σπεύδει να εκμεταλλευτεί τις Black Friday προσφορές - Η ίδια κίνηση αναμένεται και το Σάββατο το πρωί ενώ την Κυριακή 26/11 τα καταστήματα θα είναι ανοικτά

Όπως αναμενόταν τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Παρασκευής κορυφώθηκε η κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Πάτρας μιας και με την ευκαιρία της Black Friday, πολλοί έσπευσαν να εκμεταλλευτούν τις καλές τιμές και να ψωνίσουν. 

Το απόγευμα της Παρασκευής 24/11/2023 λόγω και της βροχής που ξέσπασε λίγο νωρίτερα, παρατηρήθηκε απίστευτα μεγάλη κίνηση στους δρόμους της Πάτρας με τον κόσμο να μην πτοείται και να κατεβαίνει για να κάνει τις αγορές του. Από νωρίς είδαμε κόσμο και δη νεαρόκοσμο να κυκλοφορεί με τσάντες στα χέρια του έχοντας αγοράσει είτε ρούχα, παπούτσια, είτε διακοσμητικά, είτε ηλεκτρονικά είδη και είδη ομορφιάς (καλλυντικά, αρώματα, κ.α.). Να μην παραλείψουμε να αναφέρουμε πως η Black Friday διαφημίζεται εδώ και μέρες τόσο από την τηλεόραση αλλά και γενικότερα με όλες τις επιχειρήσεις να κάνουν προσφορές δελεάζοντας τους καταναλωτές ενώ την ίδια ώρα δεν λείπουν και οι συστάσεις να προσέχουμε οι τιμές και οι εκπτώσεις να είναι πραγματικές και όχι παραπλανητικές.

Τα καταστήματα κλείνουν στις 9 το βράδυ, ωστόσο όπως φαίνεται η κίνηση θα είναι ανάλογη και το Σάββατο 25/11 το πρωί ενώ το μεγάλο ρεύμα που υπάρχει λόγω Black Friday ελπίζουν οι έμποροι να μην σταματήσει γι’ αυτό και θ’ ανοίξουν τα μαγαζιά τους και την Κυριακή 26/11/2023 σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις