Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κιβωτός του Κόσμου: Ντοκουμέντα «φανερώνουν» συνάντηση ατόμου από το περιβάλλον του πατέρα Αντώνιου με τα παιδιά που άλλαξαν καταθέσεις

Κιβωτός του Κόσμου: Ντοκουμέντα «φανερών...

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής κακοποίησης τροφίμων από τον πατέρα Αντώνιο, καθώς πριν από λίγες μόνο μέρες δύο τρόφιμοι άλλαξαν τις καταγγελίες τους.

Ηχητικά ντοκουμέντα που φέρνει στο φως το MEGA αποκαλύπτουν πως πρώην τρόφιμος της «Κιβωτού» που σήμερα έχει ενηλικιωθεί και ανήκει στο περιβάλλον του πατρός Αντωνίου, ζητάει να συναντήσει τα δύο παιδιά και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν πάρουν πίσω τις καταγγελίες τους.

 Ειδικότερα ο τρόφιμος ζητά να συναντήσει τον 16χρονο που ανέβασε βίντεο για να ζητήσει συγγνώμη από τον άλλοτε επικεφαλής της οργάνωσης και έναν επίσης 16χρονο, που όπως έγινε γνωστό χθες, πήρε και εκείνος πίσω τα όσα είχε αναφέρει για ξυλοδαρμούς του σε δομές της «Κιβωτού».

Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι

Στο ηχητικό ντοκουμέντο που αποκαλύπτει το MEGA ο πρώην τρόφιμος ζητάει από τρόφιμους στη δομή του Βόλου να μεσολαβήσουν για να του κανονίσουν συνάντηση με τους δύο ανήλικους που είχαν κάνει τις καταγγελίες.

 «Απλά Θ… οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο. Εγώ θα είμαι απ’ έξω, δεν θα μπω μέσα τώρα. Θα μου τον φέρεις, ξέρεις πού; Στη στάση και θα μου τον φέρεις. Εντάξει; Ξέρεις τι φορούσα εγώ, το ίδιο μπουφάν θα φοράω και αύριο. Μόνο εσύ το ξέρεις αυτό, έτσι; Κανείς άλλος. Και θέλω να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β… Εντάξει;».

 «Τελικά σκέφτομαι να έρθω και αύριο σχολείο. Εε… για κάτι ακόμα για τον Β… να του μιλήσω λίγο του Β… να μου πει κάτι γιατί δεν μου το διευκρίνισε ακριβώς. Εε.. ναι οπότε, θα ξαναέρθω αύριο, δεν έχω φύγει ακόμα. Απλά, να μην το μάθει κάνεις άλλος, ξέρεις… Πες, ότι έχω φύγει ξέρω εγώ, ότι κατεβαίνω Αθήνα και στο ξαφνικό θα το κάνω αυτό με τον Β… αύριο εντάξει;».

«Να μην το μάθει κανείς»

Ο νεαρός ζητά να μη διαρρεύσει το παραμικρό, να κανονιστούν οι συναντήσεις χωρίς το θέμα να συζητηθεί στη δομή και χωρίς να γίνει η παραμικρή αναφορά που θα μπορούσε να κινήσει το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

 «Ούτε εγώ θέλω να μιλήσω στο…, το ίδιο πες ότι έφυγα. Εντάξει; Θα με δει ξαφνικά. Απλά Θ… θέλω οπωσδήποτε να πιάσεις τον Θ…, να μου φέρεις ή τον Θ… ή τον Β…, έναν από τους δύο».

 Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν οι συναντήσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν, ούτε τι ήθελε να πει στα δύο πρόσωπα κλειδιά το άτομο που ανήκει στο περιβάλλον του κατηγορουμένου. 

 Πάντως, σημειώνεται ότι λίγες ημέρες μετά ο 16χρονος που είχε καταγγείλει τον πατέρα Αντώνιο για σεξουαλική παρενόχληση ανέβασε στο διαδίκτυο βίντεο που ζητούσε συγγνώμη.

«Πόλεμος» για την πλαστή επιστολή που αθωώνει τον πατέρα Αντώνιο - Απειλεί με μηνύσεις τη μητέρα του 16χρονου

Μηνύσεις φαίνεται πως σχεδιάζει να κάνει ο πατέρας Αντώνιος, μετά τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει από τις καταγγελίες για πλαστογράφηση της επιστολής της μητέρας του 16χρονου, στην οποία φέρεται να αναιρεί την καταγγελία για ασέλγεια σε βάρος του ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου.

 Η ίδια αρνείται πως παρέδωσε την επιστολή στον κατηγορούμενο, σε γραπτή του δήλωση εκείνος λέει πως θα κάνει μηνύσεις. Ειδικότερα, το Star μετέδωσε γραπτή δήλωση του πατέρα Αντωνίου, ο οποίος δηλώνει πως «υπεύθυνοι για την πλαστογραφία είναι αποκλειστικά οι κομιστές της… Η αλήθεια θα αποδειχτεί πολύ ηχηρά και θα έχει προβλήματα νομικά και η μητέρα, αλλά και εκείνοι οι οποίοι τη συμβουλεύουν να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση».

Τα σημάδια που δείχνουν πλαστογραφία

Ο αντιδήμαρχος Λάρισας, μιλώντας στο Mega την Πέμπτη (16/11), ανέφερε πως όλα είναι πλαστογραφημένα και, μάλιστα, η σύγκριση των στοιχείων είναι αποκαλυπτική. Στο έγγραφο, το επώνυμο της μητέρας ξεκινάει από Κ όπως φαίνεται, ενώ στην πραγματικότητα αρχίζει από ΓΚ, όπως δείχνει η αστυνομική ταυτότητα.

 Λάθος φαίνεται να είναι και ο αριθμός της αστυνομικής ταυτότητας. Στο έγγραφο αρχίζει από ΑΟ65, ενώ στη γνήσια από ΑΝ και συνεχίζεται με διαφορετικά νούμερα. Πλαστή, σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Λάρισας, είναι η σφραγίδα του δήμου, αλλά και η διπλανή που παραπέμπει σε ΚΕΠ της πόλης.

 «Δεν υπάρχει τέτοιος υπάλληλος στα ΚΕΠ Δήμου Λαρισαίων. Ο δήμος εδώ και πολλά χρόνια δεν λέγεται Λάρισας, αλλά Λαρισαίων», τόνισε ο αντιδήμαρχος.

 «Πρόκειται για πλαστό έγγραφο», είπε επίσης ο Δημήτρης Δεληγιάννης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις