Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το ποιητικό βιβλίο του Νίκου Παναγόπουλου

Πάτρα: Παρουσιάζεται στο Πολύεδρο το ποι...

Τίτλος του, «Το τελευταίο κακάρισμα» - Η εκδήλωση θα γίνει αυτή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 8 το απόγευμα, στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147

Αυτή την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2023, στις 8 το απόγευμα, παρουσιάζεται στο Πολύεδρο στην οδό Κανακάρη 147, στην Πάτρα το βιβλίο του Πατρινού Νίκου Παναγόπουλου με τίτλο «Το τελευταίο κακάρισμα» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Ηώα Τρόπις.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν η συγγραφέας Πέγκυ Χριστοφή και ο ίδιος ο ποιητής.

«Ο μουσικός, συνθέτης και τραγουδιστής Νίκος Παναγόπουλος αυτοσαρκάζεται, με το “Τελευταίο κακάρισμα”, αλλά ο ποιητικός λόγος του, σε έμμετρα και πεζά, είναι αυθεντικός, γνήσιος. Με την φιλό(τητα)σοφία που διέσωσε τον λαό μας τόσους αιώνες, ωραία ομιλεί την αλήθεια του, πού είναι και δική μας αλήθεια. Αυτό που κοινωνεί τελικώς ο αναγνώστης είναι η γενναιότητα του πνεύματος του ταπεινού, που κάνει τον κόσμο μας υποφερτό και τον αλλάζει», από το σημείωμα του εκδότη.

*Ο Νίκος Παναγόπουλος έχει γεννηθεί στην Πάτρα. Είναι κιθαρίστας και ερμηνευτής. Έχει δουλέψει ως μουσικός στην Ελλάδα και πολλά χρόνια στην Ελβετία και τη Γαλλία. Τα τελευταία χρόνια έχει επιστρέψει στην Πάτρα, όπου και ζει. Το βιβλίο Το τελευταίο κακάρισμα είναι η πρώτη του συγγραφική δουλειά. Με μικρά πεζά και ποίηση, πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ηώα Τρόπις.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture