Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου

Κάνε ότι κοιμάσαι: Η Μαργαρίτα αποσύρει ...

Κάνε ότι κοιμάσαι, απόψε στις 21:45 στην ΕΡΤ1

Κάνε ότι κοιμάσαι, Eπεισόδιο 18 – Το σοκ από το ατύχημα του Νικόλα επηρεάζει το περιβάλλον του αλλά βάζει σε υποψίες την Άννα, η οποία ανησυχεί για το ενδεχόμενο να ήταν τιμωρία ή προειδοποίηση για κάτι.

Ο ίδιος έχει παρόμοιες σκέψεις, αλλά προσπαθεί να μη δείχνει τίποτα για να μην ανησυχήσει τη Νάσια.

 Ο Μάκης έχει αναστολές για το αν πρέπει να δουλέψει μυστικά για τον αντίπαλο του Ίκαρου ως καρφί του. Η περιπέτεια του Νικόλα φέρνει την Πέρσα ακόμα πιο κοντά του, παρά τις διαφωνίες τους. Η Αστυνομία διερευνά κάθε ενδεχόμενο και εξετάζει τους ανθρώπους του Κολλεγίου.

Η Μαργαρίτα αποσύρει τις κατηγορίες εναντίον του Σταύρου, πράγμα που δημιουργεί εντάσεις μεταξύ των μαθητών, και συγκεκριμένα κάνει τον Πέρη να μαλώσει με την Αμάντα. Ο Νικόλας ενθαρρύνει τη σχέση της κόρης του με τον πρώην αγαπημένο του μαθητή.

Η Ζωή μοιράζεται την καχυποψία της για τον Τόλη με τον πατέρα της, ενώ η Μπετίνα προσπαθεί να ανοιχτεί στον άγνωστο γιο της. Ο Σταύρος εκνευρίζει τους συμμαθητές του, τώρα που έχουν αποσυρθεί οι κατηγορίες, βρίσκοντας όμως στο πρόσωπο του Χρήστου έναν καινούργιο φίλο. Η Δέσποινα εκμυστηρεύεται στον Κάσδαγλη ότι ο άντρας της έχει πλαστογραφήσει το προγαμιαίο συμβόλαιό τους, αλλά δεν μπορεί να το αποδείξει.

Ο Ίσσαρης ανακαλύπτει τον κοριό που έχει τοποθετήσει ο Λημνιός στο γραφείο της Άννας, αλλά ποια είναι η κίνησή του που θα εκπλήξει την Αστυνομία;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight