Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τριών Ναυάρχων: Παιχνίδι ανάμεσα στα μπάζα; Η κατάσταση στην παιδική χαρά και η έκκληση Κορδά-ΦΩΤΟ

Τριών Ναυάρχων: Παιχνίδι ανάμεσα στα μπά...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Το σημείο είναι μέρος του εργοταξίου της ανάπλασης του πεζόδρομου

Μπάζα, σίδερα, ξύλα και κάθε λογής μπάζα είναι η εικόνα που αντικρύζει κανείς μέσα στην παιδική χαρά που υπάρχει στο πάνω μέρος του πεζόδρομου της Τριών Ναυάρχων.

Ωστόσο, παρότι, επικρατεί αυτή η κατάσταση, γονείς με τα παιδιά τους, μπαίνουν στον χώρο και κάνουν χρήση, του μοναδικού λειτουργικού παιχνιδιού που υπάρχει, δηλαδή τις κούνιες. Σήμερα το πρωί μάλιστα παιδιά είχαν μπει μέσα στην παιδική χαρά και προσπαθούσαν να παίξουν ενώ μια μητέρα έκανε κούνια το παιδί της ανάμεσα στα μπάζα και τα μηχανήματα!

Το thebest.gr έκανε γνωστή την κατάσταση στον αντιδήμαρχο Αρχιτεκτονικού Έργου – Ηλεκτρομηχανολογικών Έργων και Έργων Υποδομής, Χρήστο Κορδά, ο οποίος επεσήμανε ότι «το σημείο είναι μέρος του εργοταξίου της ανάπλασης του πεζόδρομου. Η πόρτα θα έπρεπε να είναι κλειστή και να μην υπάρχει πρόσβαση σε παιδιά και γονείς».

Ο κ. Κορδάς, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία μας, ήρθε σε επαφή με τον εργολάβο του έργου και όπως μας είπε, δόθηκε εντολή να κλείσει αρχικά η πόρτα και να απαγορευτεί η οποιαδήποτε, από τους πολίτες, χρήση της παιδικής χαράς, προκειμένου να αποφευχθεί τυχόν ατύχημα και να ξεκινήσει άμεσα η κατασκευή της προκειμένου να λειτουργήσει και να παραδοθεί στους πολίτες.

Τέλος, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος, απευθύνει έκκληση: «Θα ήθελα να παρακαλέσω τους συμπολίτες μας, όπου υπάρχει χώρος εργοταξίου να μην κάνουν χρήση, είτε είναι παιδική χαρά είτε οτιδήποτε άλλο, έστω και αν δεν είναι σε περιφραγμένο χώρο όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση που κακώς υπάρχει πρόσβαση σε αυτή».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις