Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Προβολή του «The Rocky Horror Picture Show» στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Προβολή του «The Rocky Horror Picture Sh...

Το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 στις 19.15 στο πλαίσιο του εορτασμού του περίφημου Halloween - Η ταινία είναι του 1975 & παίζουν η Σούζαν Σαράντον, ο Μπάρι Μπόστγουϊκ & ο Τιμ Κάρι

To Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 θα γιορταστεί το Halloween στην Ελληνοαμερικανική Ένωση στην Αθήνα με την cult θρυλική ροκ όπερα «The Rocky Horror Picture Show».

Πιο συγκεκριμένα και όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, η Ελληνοαμερικανική Ένωση σε συνεργασία με την Mooviereel γιορτάζουν το Halloween (το οποίο στην Αμερική γιορτάζουν στις 31/10) με την προβολή της θρυλικής ροκ όπερας - κωμωδίας τρόμου, «The Rocky Horror Picture Show» παραγωγής του 1975 σε σκηνοθεσία του Τζιμ Σάρμαν. Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν η μετέπειτα μεγάλη σταρ Σούζαν Σαράντον, ο Μπάρι Μπόστγουϊκ και ο Τιμ Κάρι σε ένα ρόλο ζωής ως ο Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:15, στο θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης στην οδό Μασσαλίας 22, στην Αθήνα. Η είσοδος είναι ελεύθερη με σειρά προτεραιότητας.

Βασισμένη στο μιούζικαλ του Ρίτσαρντ Ο' Mπράιεν, η ταινία ακολουθεί ένα νεαρό ζευγάρι νεόνυμφων, τους Μπραντ (Μπάρι Μπόστγουϊκ) και Τζάνετ (Σούζαν Σαράντον), στην πιο αξέχαστη νύχτα της ζωής τους. Όταν σκάει το λάστιχο του αυτοκινήτου τους στη διάρκεια μιας σφοδρής καταιγίδας, ο Μπραντ και η Τζάνετ πηγαίνουν σε ένα ανατριχιαστικό κάστρο ελπίζοντας να τηλεφωνήσουν για βοήθεια. Τα πράγματα, όμως, παίρνουν εξωφρενική τροπή, όταν γνωρίζουν τον άρχοντα του κάστρου – τον drag εφευρέτη Δρ. Φρανκ-εν-Φέρτερ (Τιμ Κάρι).

«The Rocky Horror Picture Show» - special Halloween screening event

Στην προβολή της ταινίας-φαινόμενο, που χαρακτηρίστηκε το ύψιστο cult movie στην ιστορία του σινεμά είναι πλέον παραδοσιακό να συμμετέχει και το κοινό διαδραστικά. Για να απολαύσετε την προβολή, σας καλούμε να φέρετε μαζί σας σερπαντίνες, καραμούζες και πλαστικά γάντια. Έξτρα πόντοι αν έρθετε ντυμένοι, είτε ως χαρακτήρες της ταινίας είτε ως ό,τι θέλετε.

Σας περιμένουμε να ταξιδέψουμε στο χρόνο και να χορέψουμε το time warp!

Όλα αυτά το ερχόμενο Σάββατο 4 Νοεμβρίου στις 19:15 στο Θέατρο της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης (Μασσαλίας 22, Αθήνα).

*Η προβολή απευθύνεται σε άτομα 18+.

* Πριν την προβολή της ταινίας «The Rocky Horror Picture Show» το κοινό προσκαλείται να παρακολουθήσει ή & να συμμετέχει στο 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition, ένα cosplay event που φιλοδοξεί να μείνει αξέχαστο σε κοινό και συμμετέχοντ@. Το event διοργανώνουν το Comicdom και η Ελληνοαμερικανική Ένωση και θα ξεκινήσει στις 18:30.

Το 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition δεν είναι διαγωνισμός και όλ@ όσ@ θα συμμετάσχουν, φεύγουν με μια μοναδική εμπειρία και μια σακούλα γεμάτη δώρα!

Η είσοδος στο 1ο Comicdom Cosplay - Halloween Edition είναι ελεύθερη για όλους, με απαραίτητη προκράτηση θέσης.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture