Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γειτονιά στις ΗΠΑ στόλισε για το Halloween με θεματική Barbie - ΒΙΝΤΕΟ

Γειτονιά στις ΗΠΑ στόλισε για το Hallowe...

Τι Halloween, τι Barbieween

Η κοινότητα Daybreak που βρίσκεται στην πόλη South Jordan της πολιτείας της Utah αγαπάει πολύ τη γιορτή του Halloween και τους στολισμούς της και κάθε χρόνο προσπαθεί να δημιουργεί εντυπωσιακά σκηνικά.

Μετά την περσινή θεματική τους Stranger Things, οι κάτοικοι του Daybreak αποφάσισαν να μετατρέψουν σε Halloween διακόσμηση θεωρητικά ό,τι πιο αντίθετο υπάρχει από το Halloween, και τα κατάφεραν τέλεια.

 Μιλάμε φυσικά για την ταινία Barbie και την αισθητική της Barbieland, όπως παρουσιάστηκε στο έργο της Greta Gerwig που έκανε πρεμιέρα το περασμένο καλοκαίρι. Τα σπίτια στο Daybreak ανακαινίστηκαν προσωρινά για να μοιάζουν σε αυτά που είδαμε στην ταινία και οι κάτοικοι χρησιμοποίησαν πανέξυπνα ευρήματα για να στολίσουν στο πνεύμα της γιορτής των ψυχών που επιστρέφουν για ένα βράδυ στη γη, τη ροζ γειτονιά τους.

Σε κάθε φράκτη σπιτιού υπάρχει και μία πινακίδα: «το σπίτι της περίεργης Barbie», «Το σπίτι του Ken» και, εφόσον μιλάμε για Halloween, υπάρχει ειδικός χώρος για νεκροταφείο, όπου μεταξύ άλλων υπάρχει τιμητική πλάκα για τη δημιουργό της Barbie, Ruth Handler, καθώς και μία πλάκα που γράφει «R.I.P. Πατριαρχία».

Τα σπίτια έχουν φούξια αξεσουάρ και έπιπλα, όπως ντουλάπες, τσουλήθρες και γλάστρες, ενώ έχουν στολιστεί σκελετοί με περούκες μέσα σε ανοιχτά φούξια φέρετρα.

 Φυσικά οι κάτοικοι δεν παρέλειψαν να δημιουργήσουν και τη ντίσκο τους, με το ειδικό Booth για τον DJ και τη νέον επιγραφή «Έχετε σκεφτεί ποτέ το θάνατο;», μία από τις χαρακτηριστικές ατάκες της ταινίας.

Η κάτοικος του Daybreak, Liz, μέσα από τον λογαριασμό της στο TikTok, έκανε διάσημη τη γειτονιά της, ανεβάζοντας βίντεο με όλα τα εντυπωσιακά σημεία της. Παρακάτω μπορείτε να πάρετε μία γεύση από το χαριτωμένο project των κατοίκων.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις