Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ βγαίνει τα Χριστούγεννα στις Αμερικανικές αίθουσες

Η νέα ταινία σε σκηνοθεσία του σταρ Τζορ...

Θα μεταφέρει τους θεατές στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου – Τίτλος της «The Boys In The Boat»

O 62χρονος και πάντα γοητευτικός Αμερικανός σταρ Τζορτζ Κλούνεϊ (George Clooney) μεταφέρει τους θεατές της μεγάλης οθόνης, από την σκηνοθετική καρέκλα, στο 1936 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου για τις ανάγκες της νέας του ταινίας με τίτλο «The Boys In The Boat».

Σε σενάριο του Μαρκ Λ. Σμιθ - Mark L. Smith εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Aμερικανού συγγραφέα Ντάνιελ Τζέιμς Μπράουν (Daniel James Brown) του 2013 η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία της ομάδας κωπηλασίας του Πανεπιστημίου της Ουάσινγκτον κατά την δεκαετία του 1930 από το ταπεινό τους ξεκίνημα μέχρι την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στους πολυσυζητημένους Ολυμπιακούς Αγώνες του Βερολίνου.

Πρωταγωνιστούν ο Κάλουμ Τέρνερ (Callum Turner) και ο Tζόελ Έτζερτον (Joel Edgerton) μαζί με ένα ταλαντούχο καστ μεταξύ αυτών οι Τζακ Μούλχερν (Jack Mulhern), Χάντλεϋ Ρόμπινσον (Hadley Robinson), Κόρτνεϊ Χένγκγκελερ (Courtney Henggeler), Πίτερ Γκίνες (Peter Guinness) και Κρις Διαμαντόπουλος (Chris Diamantopoulos).

Ο λαμπερός σταρ George Clooney έχει γεννηθεί στις 6 Μαΐου 1961 στο Λέξινγκτον του Κεντάκι των ΗΠΑ και εκτός από ένας χαρισματικός και ταλαντούχος ηθοποιός έχει αποδειχθεί και υπολογίσιμος σκηνοθέτης.

Τη μουσική στη νέα αυτή σκηνοθετική προσπάθεια του Τζορτζ Κλούνεϊ υπογράφει ο τιμημένος με Όσκαρ, Ελληνογάλλος συνθέτης Alexandre Desplat.

Το «The Boys in the Boat» προγραμματίζεται για έξοδο στις Αμερικάνικες κινηματογραφικές αίθουσες τα φετινά Χριστούγεννα από το στούντιο της Metro-Goldwyn-Mayer. Το φιλμ το περιμένουμε για προβολή και στη χώρα μας και στην Πάτρα.

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture