Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε κλοπές μοτοσικλετών στην Πάτρα

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε κλοπές μοτοσικλε...

Οι κλοπές εξιχνιάστηκαν από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Πατρών στο πλαίσιο διερεύνησης ευρημάτων από εργαστήριο αποσυναρμολόγησης μοτοσικλετών, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάστηκαν, μετά από συστηματική και εμπεριστατωμένη έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, ακόμη δεκαπέντε κλοπές μοτοσικλετών, που διαπράχθησαν από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Σεπτέμβριο του 2022 στην Πάτρα, ανακοινώνει η αστυνομία.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ:  "Για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία, στο πλαίσιο συνεχιζόμενης έρευνας, για διάπραξη κλοπών σε βάρος ενός ημεδαπού άνδρα, ο οποίος είχε συλληφθεί από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, την 8-11-2022, στην Πάτρα.

Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών είχαν εντοπίσει την 8-11-2022, στην Πάτρα, παράνομο εργαστήριο αποσυναρμολόγησης μοτοσικλετών και απόκρυψης κλεμμένων δικύκλων.

Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος αφού αφαιρούσε μοτοσικλέτες, τις αποσυναρμολογούσε στο εργαστήριο - συνεργείο του και τις παραποιούσε αποξαίνοντας τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα. Ο κατηγορούμενος πωλούσε τις μοτοσικλέτες ως ανταλλακτικά ή τοποθετούσε τα μέρη τους, σε άλλες κλεμμένες μοτοσυκλέτες, που είχε στην κατοχή του.

Από την συστηματική έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, είχε προκύψει ότι από τον Σεπτέμβριο του 2021 έως την 25/10/2022
είχε διαπράξει επτά κλοπές μοτοσικλετών, ενώ από την περαιτέρω και συνεχιζόμενη αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι από τον Φεβρουάριο του 2017 έως τον Σεπτέβριο του 2022, είχε διαπράξει ακόμη δεκαπέντε κλοπές μοτοσικλετών.

Επιπλέον, τον Φεβρουάριο του 2023 οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή του κατηγορούμενου και κατέσχεσαν 14 μεταλλικά ταμπελάκια, στα οποία
αναγράφονταν αύξοντες αριθμοί οχημάτων (αριθμοί πλαισίου).

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του κατηγορούμενου θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις