Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Προμηθέας: Απέναντι στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Προμηθέας: Απέναντι στον ΠΑΟΚ στην πρεμιέρα

Στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί η δράση της πρώτης μέρας της νέας Basket League

Στη Θεσσαλονίκη θα ολοκληρωθεί η δράση της πρώτης μέρας της νέας Basket League. Ο ΠΑΟΚ mateco θα υποδεχτεί το Σάββατο (7/10, 20:15, ΕΡΤ3) τον Προμηθέα.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης συνεχίζει με τον Φώτη Τακιανό στον πάγκο της και έχει 10 νέα πρόσωπα στο δυναμικό της, αν και δύο από αυτά επέστρεψαν για μία δεύτερη θητεία (Τσαϊρέλης, Σχίζας). Από την ομάδα της προηγούμενης σεζόν συνεχίζουν ο Βαγγέλης Μαργαρίτης που θα διανύσει την 11η σεζόν του με τα ασπρόμαυρα, ο Νίκος Τσιακμάς και οι νεαροί Κωνσταντινίδης και Σκουλαριώτης, με τον δεύτερο να υπογράφει το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο του.
Ο Προμηθέας δεν απέφυγε τον κανόνα των πολλών αλλαγών που χαρακτήρισαν τις περισσότερες ομάδες της Basket League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου θα γίνει ο 8ος προπονητής που θα τον κοουτσάρει στην κατηγορία όμως με εξαίρεση τον Μάκη Γιατρά, κανείς από τους υπόλοιπους έξι δεν ξεπέρασε τα 20 ματς Πρωταθλήματος στον πάγκο του. Ο 48χρονος κόουτς μέσα στις επιλογές του για το ρόστερ, έβαλε και τρεις παίκτες με τους οποίους συνεργάστηκε στο παρελθόν (Χρυσικόπουλος, Κόνιαρης, Κόφεϊ). Στο ρόστερ της αχαϊκής ομάδας συνεχίζουν από την προηγούμενη σεζόν ο Άντονι Κάουαν και οι Πλώτας, Λάγιος και Βασιλείου που προέρχονται από τις ακαδημίες της.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports