Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας»

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργ...

Δείτε βιντεο

«Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα», λέει ο Περικλής Κονδυλάτος 
 
Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Σαράντη Μαριεττή έδωσε συνέντευξη ο Περικλής Κονδυλάτος. Ο γνωστός σχεδιαστής μίλησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τη Σοφία Χατζηπαντελή και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

«Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι ένα πολύ δυνατό άτομο, πολύ δυνατός στο μυαλό, δεν τον φοβάμαι αν πάει στο “Celebrity”. Τον συμβούλευσα να προσέξει, άλλο το αστείο και άλλο η γελοιοποίηση μιας προσωπικότητας», είπε αρχικά ο Περικλής Κονδυλάτος.

Για τη Σοφία Χατζηπαντελή, ο Περικλής Κονδυλάτος απάντησε: «Η μόδα δεν είναι βάζω μια γλάστρα στο κεφάλι μου και βγαίνω έξω και το παίζω ωραίος. Οι άνθρωποι που δεν υπηρετούν τη μόδα, αλλά το show, δεν είναι καν στο χώρο. Στυλιστικά δεν συμφωνώ σε τίποτα, τα φρύδια είναι το λιγότερο. Όταν κάποιος έχει πειράξει τα ήδη έντονα χαρακτηριστικά του και κάνει έντονο styling, ξεφεύγει».

Κλείνοντας, ο Περικλής Κονδυλάτος είπε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου: «Δεν έχει σχέση με το χώρο της μόδας η Ηλιάνα, είναι μοντέλο. Το ότι με στέλνει το πρακτορείο μου στο εξωτερικό μήπως κλείσω καμιά δουλειά γιατί δεν έχω στη χώρα μου, αυτό δεν λέγεται διεθνή καριέρα. Η Ηλιάνα δεν μπορεί να δώσει συμβουλές μόδας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight