Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Μην μπεις ποτέ στο αυτοκίνητο με τον Ντόντι» – Η προφητική προειδοποίηση

Πριγκίπισσα Νταϊάνα: «Μην μπεις ποτέ στο...

Νέες αποκαλύψεις από δημοσιογράφο που γνώριζε τον σύντροφό της Ντόντι Αλ Φαγιέτ

Οι αποκαλύψεις γύρω από τον θάνατο της Πριγκίπισσας Νταιάνα συνεχίζονται παρά το γεγονός ότι έχουν περάσει 26 χρόνια από το θάνατό της.

Ένα νέο δημοσίευμα έρχεται να δώσει μια διαφορετική διάσταση γύρω από το τρομακτικό ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα η πριγκίπισσα Νταϊάνα και ο σύντροφός της Ντόντι Αλ Φαγιέντ να χάσουν τη ζωή τους.

Ο δημοσιογράφος Άντριου Νιλ μίλησε στη Daily Mail και αποκάλυψε πως κάποτε δούλευε ως σύμβουλος μέσων ενημέρωσης για τον πατέρα του Ντόντι, Μοχάμεντ. Τότε, ένας συνάδελφός του είχε κάνει μία ανατριχιαστική πρόβλεψη, που κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε στον θάνατο της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Σύμφωνα με τον Νιλ, αφού ανέφερε ότι «ο Ντόντι ήταν “ωραίος τύπος”», ο συνάδελφός του απάντησε: «Ναι, είναι, αλλά ποτέ μην μπεις στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου μαζί του. Δεν κάνει τίποτα άλλο από το να φωνάζει στον οδηγό να πάει πιο γρήγορα. Είναι τρομακτικό».

Σημειώνεται πως η πριγκίπισσα Νταϊάνα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο στο Παρίσι, όπου επέβαινε μαζί με τον Ντόντι Αλ Φαγιέντ, έναν σωματοφύλακα και τον οδηγό του αυτοκινήτου.

Σύμφωνα με όσα είχαν γίνει γνωστά, καταδιώκονταν από παπαράτσι όταν το αυτοκίνητο συνετρίβη στη σήραγγα Pont de l’Alma στο Παρίσι.

Η Νταϊάνα, ο Ντόντι και ο οδηγός έχασαν τη ζωή τους από τα τραύματα που υπέστησαν κατά τη σύγκρουση. Ο σωματοφύλακας Trevor Rees-Jones επέζησε αλλά υπέστη σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι.

Η έρευνα των ενόρκων για τον θάνατο της Νταϊάνα κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο οδηγός υπό την επήρεια αλκοόλ και με υπερβολική ταχύτητα τη στιγμή του δυστυχήματος.

Ο Νιλ γράφει στη Daily Mail: «Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ίδιου του Αλ Φαγέντ σε μένα, κανείς δεν θα μπορούσε να παραμονεύει για να τους δολοφονήσει, αφού κανείς δεν ήξερε εκ των προτέρων τι επρόκειτο να κάνουν ή πώς θα το έκαναν».

«Μπορούμε μόνο να αναρωτηθούμε αν τα τελευταία λόγια που άκουσαν οι επιβάτες του αυτοκινήτου ήταν ο Ντόντι να παροτρύνει τον οδηγό να πάει “πιο γρήγορα, πιο γρήγορα'”» κατέληξε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight