Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

Πρωτοφανή νούμερα για την «Παραλία» στο Ertflix, γιατί έχουμε «κολλήσει» κι εμείς

Πρωτοφανή νούμερα για την «Παραλία» στο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Δεν είναι μόνο ο Γιώργος Νινιός που μας έχει καθηλώσει στο ρόλο του Δημητρού

Πανηγυρίζει η ΕΡΤ για την απήχηση της καθημερινής σειράς «Η Παραλία» και δικαιολογημένα.

Πέρα από το καταπληκτικό καστ ηθοποιών, πολλοί εκ των οποίων δίνουν πραγματικό ρεσιτάλ, οι αριθμοί είναι απίστευτα ενθαρρυντικοί, ειδικά στην πλατφόρμα Ertflix. Συγκεκριμένα έχουν καταγραφεί 2,1 εκατομμύρια θεάσεις σε διάστημα μόλις τριών εβδομάδων,  δηλαδή πρωτοφανές νούμερο. Ουδέποτε δεν σημειώθηκε κάτι αντίστοιχο στα τρία χρόνια λειτουργίας του Ertflix. Όπως φαίνεται η παραγωγή έχει προσελκύσει το νεότερο και πιο εξοικειωμένο με την τεχνολογία κοινό.

Η πλειοψηφία των θεατών της «Παραλίας» δεν την παρακολουθούν από την τηλεόρασή τους, αλλά μέσω υπολογιστών ή ακόμη και κινητών τηλεφώνων.

Συγκεκριμένα, στο διάστημα 4-24 Σεπτεμβρίου, και επί 2.170.000 εκατομμυρίων θεάσεων,  οι 694.400, δηλαδή το 32%, έγιναν μέσω κινητών τηλεφώνων και επιπλέον 412.300 μέσω υπολογιστών (19%) και 86.800 μέσω τάμπλετ (4%). Στα 15 πρώτα επεισόδια η σειρά εξελίχθηκε σε μεγάλη on demand συνήθεια του κοινού. Είναι στην πρώτη τριάδα των επιλογών της σαιζόν μαζί με "Σασμό" και  "Γη της Ελιάς". 

Ανάμεσα στους θαυμαστές της «Παραλίας» και η στήλη TheBestView. Ανυπομονούμε για τις εξελίξεις της ιστορίας κάθε βράδυ στις 10.45. Η σειρά καταρχήν διαθέτει style, που φαίνεται αμέσως από την μουσική των τίτλων.

Όλα διαδραματίζονται στα Μάταλα της Κρήτης των seventies, εκεί όπου συναντιούνται και κοντράρονται οι μικρόκοσμοι των κατοίκων του χωριού με τους χίππηδες που ζουν στην περίφημη ακροθαλασσιά με τις σπηλιές. Αρκετοί διάλογοι είναι στα αγγλικά καθώς η τολμηρή σε ήθη «παροικία» της παραλίας έχει άτομα από ξένες χώρες. Ερωτες, μυστικά, επιχειρηματικές κόντρες, διακίνηση ναρκωτικών και ένας φόνος κρατούν  το ενδιαφέρον αμείωτο. Η όμορφη κόρη της πιο ισχυρής οικογένειας που έρχεται από το Λονδίνο (Δανάη Μιχαλάκη) είναι το αντικείμενο του πόθου δυο γοητευτικών ανδρών (Γιάννης Κουκουράκης- Δημήτρης Μοθωναίος). Τον δεινό επιχειρηματία πατέρα της ενσαρκώνει ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και τον πνευματικά αλλοπαρμένο θείο της ο Γιώργος Νινιός, οι οποίοι πραγματικά παίζουν εξαίσια. Χάρη στη σειρά ανακαλύψαμε και τον χαρισματικό ηθοποιό Νικόλα Παπαγιάννη στο σκοτεινό ρόλο του Γράντου. Μπέτυ Λιβανού, Γιούλικα Σκαφιδά, Κώστας Νικούλι επίσης αγαπημένοι μας. Τον αστυνομικό που ερευνάει τη δολοφονία ενσαρκώνει ο βραβευμένος Μάκης Παπαδημητρίου. Ξεκινήστε να το βλέπετε τώρα, θα σας ξεσηκώσει από το πρώτο επεισόδιο. Εχει δική του ατμόσφαιρα, είναι γυρισμένο πολύ σύγχρονα. Βασίζεται στο μυθιστόρημα «Το κορίτσι με το σαλιγκάρι» της Πηνελόπης Κουρτζή, η σκηνοθεσία είναι του Στέφανου Μπλάτσου και το σενάριο των Γιώργου Χρυσοβιτσάνου και Κώστα Γεραμπίνη.

Ειδήσεις Τώρα

Schiaparelli: Οι stars επικρότησαν ρούχα με κλειδαριές, αστακούς και… εκμαγεία στα πόδια

Τζένιφερ Ανιστον: Fitness icon στη νέα της φωτογράφιση, παραμένει size 2 στα 54!

Φόνοι Στο Καμπαναριό: Κυκλοφόρησε το τρέιλερ για τη νέα σειρά του Alpha

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View