Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Κιμ Καρντάσιαν: Με αναπάντεχο look δια χειρός Carine Roitfeld, πρώτη φορά έτσι

Κιμ Καρντάσιαν: Με αναπάντεχο look δια χ...

Ποζάρει με κοντοκουρεμένα μαλλιά ενώ και τα λεπτά φρύδια της κάνουν το πρόσωπό της να μοιάζει εντελώς διαφορετικό

Το νέο κούρεμα της Κιμ Καρντάσιαν έχει βρεθεί στο επίκεντρο συζητήσεων, αφού η reality star είναι σχεδόν αγνώριστη στο εξώφυλλο του νέου τεύχους του CR Fashion Book.

Η Κιμ Καρντάσιαν ποζάρει με κοντοκουρεμένα μαλλιά ενώ και τα λεπτά φρύδια της κάνουν το πρόσωπό της να μοιάζει εντελώς διαφορετικό.

Τρελό, ήμουν στο 1ο εξώφυλλο και τώρα 10 χρόνια αργότερα ακόμη εμπνέομαι από την Carine Roitfeld. Σ’ αγαπώ. Ευχαριστώ που με φιλοξενήσατε“, έγραψε η Kardashian στην ανάρτησή της στην οποία συμπεριλαμβάνοντας φωτογραφίες από την πρωτότυπη φωτογράφισή της. Ωστόσο, παρά την εντυπωσιακή αλλαγή για τις ανάγκες του εξωφύλλου, οι θαυμαστές της σχολίασαν ότι η εικόνα της μοιάζει με αυτήν της νυν συντρόφου του Kanye West, Bianca Censori.

“Μοιάζει με την Bianca Censori LOL” σχολίασε συγκεκριμένα ένας θαυμαστής στην ανάρτηση της Kardashian, αναφερόμενος στη νέα “σύζυγο” του Kanye, η οποία έχει κοντοκουρεμένα μαλλιά.

“Φέρνει vibes της Bianca όπως είναι στην Ιταλία“, συμφώνησε ένας άλλος χρήστης του Instagram. “Τι στο doja cut είναι αυτό!” αναρωτήθηκε άλλος.

Η Kim Kardashian σίγουρα δεν είναι άγνωστη με την αλλαγή στιλ, αφού τον Ιούλιο έκοψε τα μακριά μαλλιά της σε κοντό καρέ. Ωστόσο, τις τελευταίες ημέρες έχει μακριά extensions, κάνοντας το makeover της στο CR Fashion Book ιδιαίτερα σοκαριστικό.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View