Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

Πάτρα: Ο υπαίθριος χώρος του συμποσίου ζωγραφικής γέμισε από μουσικές της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης»

Πάτρα: Ο υπαίθριος χώρος του συμποσίου ζ...

Το περασμένο Σάββατο 23/9/2023, στην Ιχθυόσκαλα

Με ιδιαίτερη επιτυχία συνεχίζονται στην «Ιχθυόσκαλα» της Πάτρας οι εργασίες του Πανελληνίου Συμποσίου Ζωγραφικής με τίτλο «Ένας μεγάλος περίπατος μνήμης και ονείρου στην Πάτρα του 2023» που διοργανώνει ο Δήμος της Πάτρας στο πλαίσιο του Διεθνούς Φεστιβάλ.

Στο χώρο του συμποσίου όπου καθημερινά δέκα (10) καλλιτέχνες δημιουργούν σε πραγματικό χρόνο παρουσία του κοινού προσέρχονται εκατοντάδες επισκέπτες κάθε ηλικίας, οι οποίοι έχουν τη δυνατότητα να δουν δια ζώσης την διαδικασία παραγωγής ενός έργου.

Ο υπαίθριος χώρος του συμποσίου το βράδυ του περασμένου Σαββάτου 23/9 γέμισε από μουσικές και τραγούδια με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» να δίνει ένα μοναδικό «χρώμα» στη βραδιά.

Ακούστηκαν ορχηστρικά θέματα των Δ. Λάγιου, Μ. Χατζιδάκι, Μ. Θεοδωράκη, Ν. Πιοβάνι, σε καλλιτεχνική διεύθυνση της Βάγιας Ζεπάτου.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης παρουσιάστηκαν και μίλησαν οι ζωγράφοι Κανελλοπούλου Αθηνά, Καρυστινός Πέτρος, Κεβρεκίδης Γιώργος, Κονταξή Αντωνία, Κυπριανού Μαρία, Λάμπρου Χρήστος, Ολυμπίου Ειρήνη, Παυλίδου Ντέπη, Σαββάκη Χριστίνα και Φερεντίνος Παναγιώτης οι οποίοι παίρνουν μέρος στο Πανελλήνιο συμπόσιο ζωγραφικής.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture