Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Επιτυχημένο οργανωτικά και αγωνιστικά το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20

Επιτυχημένο οργανωτικά και αγωνιστικά το...

Πέντε χρυσά, τα δύο ασημένια και τα τρία χάλκινα μετάλλια, αλλά και τα πολλά πλασαρίσματα σε τελικούς, ο απολογισμός για τους αθλητές του ΣΕΓΑΣ Β.Π

Επιτυχημένη, οργανωτικά και αγωνιστικά, χαρακτηρίστηκε από όλους η διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ Κ20, στην Πάτρα, το Σαββατοκύριακο, 16-17/9/202.

Σε σχετική του ανακοίνωση, ο ΣΕΓΑΣ Β. Π. αναφέρει:
Κληθήκαμε από την Ομοσπονδία να ετοιμάσουμε σε 4 ημέρες ένα απαιτητικό Παν/νιο Πρωτάθλημα και ανταποκριθήκαμε με άψογο τρόπο, σύμφωνα με τα λεγόμενα της Προέδρου κ. Σ. Σακοράφα και πολλών μελών του Δ.Σ. του ΣΕΓΑΣ αλλά και όλων των στελεχών του.
Αυτό, βέβαια, είναι αποτέλεσμα τεράστιας προσπάθειας και μιας μεγάλης εμπειρίας που υπάρχει στο δυναμικό της ΕΑΣ από όλα τα χρόνια διεξαγωγής των Πανελληνίων Πρωταθλημάτων Α/Γ και διαφόρων άλλων κατηγοριών. Συνεχίζουμε το ίδιο δυναμικά και διαχρονικά βελτιούμενοι.
Η διεξαγωγή του σε χρόνο dt δεν ήταν εύκολη υπόθεση. Δούλεψαν όλα όμως ως καλοκουρδισμένο ρολόι και τα εύσημα ανήκουν σε όλους: στα στελέχη του ΣΕΓΑΣ που ήταν εδώ από την Πέμπτη, στα στελέχη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Β.Π., στους πολύπειρους Κριτές του Συνδέσμου Β.Π. στους εργαζομένους που απασχολούνται συνεχώς στις διοργανώσεις μας, στους εργαζομένους του Σταδίου, στους έκτακτους συνεργάτες μας, στα παιδιά που δούλεψαν στα αποτελέσματα, στη γραμματεία των αγώνων, στους εκφωνητές, στους γιατρούς μας, στον Ερυθρό Σταυρό και φυσικά στους Εθελοντές που πάντα στέκονται αρωγοί στη προσπάθειά μας.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports