Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάνος Μουζουράκης: Τρισευτυχισμένος πατέρας

Πάνος Μουζουράκης: Τρισευτυχισμένος πατέρας

Ο γνωστός τραγουδιστής δεν μπορεί να κρύψει τη συγκίνηση του για τον ερχομό της κορούλας του

Ο Πάνος Μουζουράκης έγινε πατέρας για πρώτη φορά, αφού η αγαπημένη του Μαριλού έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί.

Το υγιέστατο κοριτσάκι γεννήθηκε την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου και οι ευτυχισμένοι γονείς δεν μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους.

Ένα ερωτευμένο ζευγάρι
Το ερωτευμένο ζευγάρι, θέλησε από την αρχή της εγκυμοσύνης, να κρατήσει την ιδιαίτερη αυτή περίοδο, μακριά από τα media. Για τον λόγο αυτό, οι δημόσιες αναφορές του τραγουδιστή Πάνου Μουζουράκη στην προσωπική του ζωή είναι ελάχιστες.

O λαμπερός γάμος του Πάνου Μουζουράκη και της όμορφη Μαριλού Κόζαρη πραγματοποιήθηκε πριν από λίγους μήνες στην Αίγινα, παρουσία πολλών φίλων και συγγενών του ζευγαριού.

Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό
Ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του αλλά και να μοιραστεί την εμπειρία του τοκετού.

«Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές. Ήμουν μέσα στον τοκετό είναι από τις εμπειρίες που σου αλλάζουν τη ζωή. Δεν θα ξαναδώ ποτέ γυναίκα που έχει γεννήσει, με τα ίδια μάτια, με απέραντο σεβασμό. Ξαφνικά τα βλέπεις όλα διαφορετικά. Ξυρίστηκα για το μωρό, βιντεοσκοπήσαμε όλη τη γέννα. Η σύζυγός μου είναι πολύ καλά. Είμαι χαρούμενος. Αγχώθηκα στον πρώτο σπασμό. Έχουμε σκεφτεί όνομα για το παιδί μας», ανέφερε ο τραγουδιστής, ενώ κέρασε τους δημοσιογράφους γλυκά.


 

Οι ευχές των συναδέλφων του για τη γέννηση της μικρής
«Α το μωρό μου να είναι γερό και καλότυχο», δήλωσε η Βίκυ Σταυροπούλου.

«Να βιώνει αγαπημέ, ευτυχία, χαρά, υγεία, να το έχει κοντά του να το προσέχει», δήλωσε με τη σειρά του ο Λευτέρης Ελευθερίου.

Η Δήμητρα Ματσούκα έδωσε τις ευχές της για τον ερχομό του παιδιού της οικογένειας Μουζουράκη.

«Να τους ζήσει να το χαίρονται το παιδάκι τους, είναι υπέροχοι γονείς είναι πολύ ευτυχισμένη στιγμή. Είναι πολύ σοβαρός ο Πάνος και προετοιμάζεται εγκεφαλικά και ψυχολογικά γι΄αυτόν τον υπέροχο ρόλο της ζωής του», τόνισε η αγαπημένη ηθοποιός.

«Δεν μπορώ να προβλέψω τον Πάνο, θέλω να τον δω να σπρώχνει ένα καρότσι», είπε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης.

«Τον έχει αλλάξει η πατρότητα, στους πατεράδες παίρνει πολύ χρόνο να το συνηθίσουν», επεσήμανε ο Θανάσης Αλευράς.

«Θέλω να τον αγκαλιάσω να τους ζήσει, να είναι καλά τα παιδιά και να το χαρούν το παιδάκι τους», δήλωσε η Ματίνα Νικόλαου.

«Το περιμέναμε, φτάσαμε μέχρι τις τελευταίες μέρες και επιτέλους είναι πραγματικότητα έχει μία «κοράκλα» ασύλληπτη! Να είναι γερό, τυχερό, ευτυχισμένο, και να το χαρούν όσο δεν παίρνει», είπε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Αθερίδης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight