Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

"Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου φεγγαριού" με τον σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο στις 19/10 στην Ελλάδα

"Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου φεγγαρ...

Κυκλοφόρησε το νέο τελικό διαφημιστικό τρέιλερ της ταινίας που έχει σκηνοθετήσει ο Μάρτιν Σκορσέζε

H πολυαναμενόμενη νέα ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ, Μάρτιν Σκορσέζε, «Οι Δολοφόνοι του Ανθισμένου φεγγαριού -  Killers Of The Flower Moon» με τον σούπερ σταρ Λεονάρντο Ντι Κάπριο, είναι έτοιμη να βγει σε λίγο καιρό στις αίθουσες. Το τελικό διαφημιστικό τρέιλερ είναι γεγονός ενόψει της πρεμιέρας της στις 19 Οκτωβρίου 2023 στην Ελλάδα σε διανομή της Feelgood ενώ 20/10 θα βγει στις αίθουσες των ΗΠΑ.

Ούτε λίγο ούτε πολύ το φιλόδοξο αυτό φιλμ με τον 48χρονο Ντι Κάπριο να συνεργάζεται και πάλι με τον Σκορσέζε, κόστισε όπως λέγεται 200 εκατ. δολάρια.

 

Η ταινία είναι βασισμένη στο δημοφιλές ομότιτλο best-seller μυθιστόρημα του David Grann, & μας μεταφέρει στην Οκλαχόμα της δεκαετίας του 1920 όπου τα μέλη της φυλής Οσέιτζ που είχε πλουτίσει λόγω του πετρελαίου που ανακαλύφθηκε στη γη τους αρχίζουν να δολοφονούνται το ένα μετά το άλλο. Οι κτηνώδεις αυτές δολοφονίες έμειναν στην Ιστορία ως Κράτος του Τρόμου.

Ο Leonardo DiCaprio που 11 Νοεμβρίου θα γίνει αισίως 49 ετών και συνεχίζει να παραμένει περιζήτητος εργένης, παίζει στη νέα αυτή ταινία με τον 2 φορές τιμημένο με Όσκαρ ερμηνείας, Robert De Niro και την Lily Gladstone που ήδη ακούγεται το όνομα της για τα ερχόμενα Όσκαρ.

Επιμέλεια ανάρτησης: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight