Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η σταρ Μάργκοτ Ρόμπι συμμετείχε σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ

Η σταρ Μάργκοτ Ρόμπι συμμετείχε σε πορεί...

Βρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους της ηθοποιούς και σεναριογράφους να διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους σε συγκέντρωση της SAG-AFTRA

Η Αυστραλή στην καταγωγή σταρ Μάργκοτ Ρόμπι - Margot Robbie που πρωταγωνίστησε φέτος στην πιο κερδοφόρα ταινία της χρονιάς, την «Barbie» της Γκρέτα Γκέργουικ, συμμετείχε σε πορεία ηθοποιών στο Χόλιγουντ.

Η 33χρονη σταρ που μάλιστα τον Αύγουστο ήταν και στη χώρα μας για διακοπές (εθεάθη στη Φολέγανδρο και στη Σίφνο), βρέθηκε μαζί με τους συναδέλφους της ηθοποιούς και σεναριογράφους να διαδηλώνουν για τα δικαιώματά τους σε συγκέντρωση της SAG-AFTRA.

Κρατώντας ένα πλακάτ η όμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός ακολούθησε την πορεία από τα γραφεία του Netflix στα στούντιο της Paramount μαζί με τους υπόλοιπους διαδηλωτές στο Δυτικό Χόλιγουντ.

Η Μάργκοτ Ρόμπι φορούσε μία φαρδιά λευκή μπλούζα με το logo του Σωματείου των ηθοποιών και τη λέξη «απεργία» όπως και υπόλοιποι ηθοποιοί.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η «Βarbie» έχει φτάσει σε 8 εβδομάδες προβολής σε παγκόσμιες εισπράξεις το 1 δις 405 εκατ. δολάρια.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Βρετανικής εφημερίδας Daily Mail, πίσω από την Ρόμπι διαδήλωνε και η Αυστραλή ηθοποιός και μοντέλο Σαμάρα Γουίβινγκ (Samara Weaving).

Με στοιχεία & από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight