Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Μόνικα Μπελούτσι αγόρασε το δικό της «παλάτι» στην Ελλάδα

Η Μόνικα Μπελούτσι αγόρασε το δικό της «...

Σε ποιο νησί αγόρασε σπίτι η λαμπερή ηθοποιός

Με τη Μόνικα Μπελούτσι να περνά τα τελευταία χρόνια τα καλοκαίρια της στην Ελλάδα και την Πάρο, η αγορά δικού της σπιτιού στο αγαπημένο της νησί ήταν απλά θέμα χρόνου.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου μετέδωσε την πληροφορία για την αγορά υπερπολυτελούς βίλας στην Πάρο στον αέρα της εκπομπής Happy Day με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Είναι γνωστό πως η λαμπερή ηθοποιός λατρεύει την Ελλάδα. Δεν είναι μάλιστα λίγες οι φορές που έχει επιλέξει την Πάρο και άλλα ελληνικά νησιά για τις καλοκαιρινές της διακοπές.

Η αγαπημένη ηθοποιός απέκτησε το δικό της παλάτι στην Πάρο, με το ποσό που διέθεσε για το υπερπολυτελές ακίνητο στην Πάρο να μην έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τίνας Μεσσαροπούλου, η Μόνικα Μπελούτσι ήταν για χρόνια φιλοξενούμενη Ελληνίδας φίλης της στο αγαπημένο κυκλαδίτικο νησί.

Μετά από χρόνια που η Μόνικα Μπελούτσι επισκέπτεται το νησί, η γοητευτική ηθοποιός αποφάσισε να αποκτήσει το δικό της σπίτι για να περνά ξέγνοιαστες στιγμές τα καλοκαίρια της.

Το σπίτι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ταιριάζει απόλυτα με την ποικιλομορφία του νησιού της Πάρου.

Με την αγορά του νέου της ακινήτου στην Πάρο, η λαμπερή ηθοποιός αναμένεται να επισκέπτεται ακόμα πιο συχνά την Ελλάδα, προβάλλοντας τις ομορφιές της χώρας μας.

Το ποσό που διέθεσε για την αγορά του ακινήτου από πολύ γνωστό αρχιτέκτονα η Μόνικα Μπελούτσι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό, καθώς έχει υπογράψει συμβόλαιο με το γραφείο.

Ήταν πριν από λίγους μήνες που ο φωτογραφικός είχε απαθανατίσει τη γοητευτική ηθοποιό στην Ελλάδα. Ήταν η δεύτερη επίσκεψή της μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα στη χώρα μας και ίσως να σχετίζεται με την αγορά που γίνεται πλέον γνωστή.

Ο έρωτας με τον Τιμ Μπάρτον
Η 58χρονη Μόνικα Μπελούτσι είχε βρεθεί στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα για την προσωπική της ζωή.

Από τη στιγμή που αποκαλύφθηκε το φερόμενο ειδύλλιό της με τον σκηνοθέτη Τιμ Μπάρτον, οι φωτογράφοι τους κυνηγούν για να τους απαθανατίσουν.

Οι όποιες εικόνες τους μαζί δεν αργούσαν να κάνουν μέσα σε λίγες ώρες τον γύρο του κόσμου.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά πριν από 16 χρόνια. Φημολογείται πως άρχισε να βγαίνει αφού συναντήθηκαν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Lumière, στη Λυών, τον Οκτώβριο.

Δεν είναι λίγα τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για έρωτα με την πρώτη ματιά.

Η Μόνικα Μπελούτσι είχε μιλήσει για τον έρωτα σε συνέντευξή της στο Paris Match το 2011. Εποχή που ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Βενσάν Κασέλ. Είχε παραδεχτεί ότι δεν υπάρχει «καμία λογική» για εκείνη όταν πρόκειται για σχέσεις.

«Με παρασύρει η στιγμή και το ένστικτο. Δεν υπάρχει ορθολογισμός, μόνο συναισθήματα. Αγαπάς ή δεν αγαπάς. Δεν αποφασίζεις σαν να κάθεσαι γύρω από ένα τραπέζι συσκέψεων».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight