Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 5ο Νηπιαγωγείο έπαιξαν... survivor για να φτάσουν στην είσοδο

Πάτρα: Στο 3ο Δημοτικό Σχολείο και στο 5...

Δείτε φωτογραφίες

Δυσκολία στην πρόσβαση αντιμετώπισαν μαθητές του  3ου Δημοτικού Σχολείου και 5ου Νηπιαγωγείου Πατρών στην Παντοκράτορος, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο Κωνσταντίνος Δάσιος, Πρόεδρος του Συλλογου Γονέων 3ου Δημοτικού Πατρών.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι  "σε ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα σημεία της πόλης: Εγκατάλειψη, πρόχειρα σίδερα, παλέτες ως φράγματα, ελεύθερα οικοδομικά υλικά, πρόκες, φυτρωμένα βάτα, σκουπίδια, πινακίδες ετοιμόρροπες. Αδύνατον να πλησιάσει άνθρωπος. Απόκοσμο θέαμα παρακμής, επικίνδυνο για παιδιά, γονείς και όποιον διέρχεται.

Αναλυτικά επισημαίνει:

Είσοδος 3ου Δημοτικού Σχολείου και 5ου Νηπιαγωγείου Πατρών, οδός Παντοκράτορος 3, πίσω από το Αρχαίο Ωδείο.
Δήμος Πατρέων, ώρα μηδέν.
Για περισσότερο από 1 χρόνο, όταν ξεκίνησαν τα έργα πεζοδρόμησης της Παντοκράτορος, 200 παιδιά και νήπια ηλικίας 4-11 ετών, και οι γονείς τους, κινούνται καθημερινά μέσα στο (εγκαταλελειμμένο πλέον) εργοτάξιο του Δήμου Πατρέων. Τελευταία εργασία έγινε τον Μάρτιο 2023, και αυτή μετά από διαμαρτυρία μας. Παρακαλέσαμε, γράψαμε επιστολές, πήραμε τηλέφωνα, διαμαρτυρηθήκαμε στους υπεύθυνους του Δήμου, να ολοκληρωθούν οι εργασίες. Ξανά και ξανά. Προσπαθήσαμε να κατευνάσουμε λέγοντας ότι η ενόχληση είναι προσωρινή.
Φθινόπωρο, νέα σχολική χρονιά ξεκινά τη Δευτέρα, επιστρέφουν 200 παιδιά και νήπια. Ελπίζαμε ότι θα υπήρχε η ελάχιστη ευσυνειδησία. Βαλτωμένα τα πάντα, όπως χάθηκε όλη η άνοιξη, έτσι και όλο το καλοκαίρι.
Δήμος Πατρέων, ώρα μηδέν. Σε ένα από τα ιστορικότερα και ομορφότερα σημεία της πόλης: Εγκατάλειψη, πρόχειρα σίδερα, παλέτες ως φράγματα, ελεύθερα οικοδομικά υλικά, πρόκες, φυτρωμένα βάτα, σκουπίδια, πινακίδες ετοιμόρροπες. Αδύνατον να πλησιάσει άνθρωπος. Απόκοσμο θέαμα παρακμής, επικίνδυνο για παιδιά, γονείς και όποιον διέρχεται.
Η γαϊδουριά μπορεί να μην έχει όρια αλλά η υπομονή έχει.
Υπάρχει στοιχειωδώς ευσυνείδητος άρχων στην πόλη, ναι ή όχι;
Υπάρχει εισαγγελέας στην πόλη, ναι ή όχι;
Κωνσταντίνος Δάσιος
Πρόεδρος Συλλογου Γονέων 3ου Δημοτικού Πατρών
(Διευκρινίζω πως: 1) πρώτη φορά στη ζωή μου διαμαρτύρομαι δημόσια και 2) δεν είμαι υποψήφιος στις εκλογές.)

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις