Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τα εκλογικά τμήματα στην Αχαΐα για την εκλογή Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία

Τα εκλογικά τμήματα στην Αχαΐα για την ε...

Δείτε αναλυτκά

«10 Σεπτεμβρίου Συμμετέχω» είναι το κεντρικό κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ γιατί, όπως στοχεύει και η καμπάνια «Το αύριο ξεκινά από εμάς».

"Με ορίζοντα την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2023 ο ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Αχαΐας έχει προχωρήσει στην ανάπτυξη 10 εκλογικών κέντρων και 17 εκλογικών τμημάτων σε ολόκληρο το νομό Αχαΐας. Ειδικότερα, στον οικιστικό ιστό της Πάτρας θα λειτουργήσουν 10 εκλογικά τμήματα σε 7 εκλογικά κέντρα καλύπτοντας όλες τις δημοτικές ενότητες του καλλικρατικού Δήμου Πατρέων.

Επίσης, θα λειτουργήσουν εκλογικά τμήματα στις έδρες πρώην καποδιστριακών δήμων στους Δήμους  Αιγιάλειας (Αίγιο και Ακράτα), Καλαβρύτων (Καλάβρυτα και Κλειτορία) και Ερυμάνθου (Χαλανδρίτσα και Σταυροδρόμι Τριταίας). Στο Δήμο Δυτικής Αχαΐας θα υπάρξει ένα εκλογικό τμήμα στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελίνα Μερκούρη στην Κάτω Αχαΐα.

Η ανάπτυξη όλων αυτών των εκλογικών τμημάτων σε όλη την επικράτεια της Αχαΐας έχει ως στόχο τη μέγιστη συμμετοχή της κοινωνίας και τη μετατροπή της 10ης Σεπτεμβρίου σε πολιτικό γεγονός πέρα από τα κομματικά όρια και απευθυνόμενο στη νέα γενιά και την κοινωνική πλειοψηφία" αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις