Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Μάκης Λυκούδης: «Ο γιος μου ο Σπύρος έκλεισε στον Ολυμπιακό»!

Μάκης Λυκούδης: «Ο γιος μου ο Σπύρος έκλ...

Όσα λέει ο Πατρινός ομοσπονδιακός προπονητής

Προσέξτε μερικές φορές πώς βγαίνουν τα θέματα ξετυλίγοντας το κουβάρι. Βλέπω ότι η Εθνική Κ17 παίρνει το χρυσό στο πόλο.

Ψάχνω να βρω ποιον θα κάνω συνέντευξη. Κοιτάω τους σκόρερ. Βλέπω τον Σπύρο Λυκούδη ως μεγάλο κανόνι, έβαλε 19 γκολ στη διοργάνωση! Μαθαίνω πράγματα γι' αυτόν, πάλι πέρσι στο Παγκόσμιο ήταν πρώτος σκόρερ και πρόπερσι πάλι ήταν πρώτος σκόρερ! Βρίσκω τον πατέρα του, ο οποίος είναι και ομοσπονδιακός προπονητής στο πόλο και προπονητής στη ΝΕΠ (Ναυτική Ένωση Πατρών). Μου λέει τρομερά πράγματα ο Μάκης Λυκούδης, ο γιος του έχει κλείσει στον Ολυμπιακό!

Στο τέλος ζητάω φωτογραφίες του παιδιού και του πατέρα. Μου τις στέλνει στο viber η μητέρα του. Της γράφω «αν θέλετε, στείλτε και μια φωτό δική σας». Μου στέλνει. Της γράφω «τι όνομα να βάλω στη λεζάντα;». Και μου απαντάει «Ειρήνη Γιατρά, είμαι αδελφή του Μάκη Γιατρά, του προπονητή μπάσκετ». Δεν το ήξερα! Και πρώτος σκόρερ της χρυσής Εθνικής και μεταγραφή στον Ολυμπιακό και ανιψιός του Μάκη Γιατρά.

Κύριε Λυκούδη, εκτός από πατέρας του πρώτου σκόρερ της Εθνικής, είστε και ομοσπονδιακός προπονητής.

Ο μικρός από πότε παίζει στην Εθνική Κ17;

Από πέρσι. Είχε να συμβεί πολλά χρόνια ένα παιδί να παίζει σε Εθνική δύο ηλικιακές κατηγορίες πάνω από την ηλικία του! Ενώ είναι γεννημένος το 2006, έπαιζε μαζί με τα παιδιά που είναι γεννημένα το 2003 όπως ο Γκίλας του Ολυμπιακού.

Μου είπαν ότι δεν ήταν μόνο φέτος πρώτος σκόρερ στο Πανευρωπαϊκό.

Ήταν και πέρσι πρώτος σκόρερ στο Παγκόσμιο και πρόπερσι πρώτος σκόρερ στο Πανευρωπαϊκό. Φέτος χρυσό μετάλλιο, πέρσι ασημένιο, πρόπερσι ασημένιο.

Ένα πουλάκι από άλλη ομάδα μού είπε ότι πήγαν να τον πάρουν, αλλά βρήκαν πόρτα. Ότι έχει κλείσει σε μεγάλη ομάδα. Ο Ολυμπιακός είναι;

Ισχύει! Θα συνεχίσει για έναν χρόνο στη ΝΕΠ (Ναυτική Ένωση Πατρών) και μετά θα πάει στον Ολυμπιακό. Να τελειώσει το σχολείο του στην Πάτρα, θα πάει στη Γ' Λυκείου. Μετά θα έρθει στον Πειραιά, στο μεγαλύτερο σχολείο της χώρας στο πόλο που είναι ο Ολυμπιακός. Εκεί όπου υπάρχουν πίεση και απαιτήσεις. Όλοι οι Έλληνες πολίστες θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό που είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες πόλο στην Ευρώπη.

Περισσότερα στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports