Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μιχάλης Κατσουρής: Τι κατέθεσε ο άνδρας που «είδε» τη δολοφονία

Μιχάλης Κατσουρής: Τι κατέθεσε ο άνδρας ...

Σύμφωνα με τον νεαρό, ο ίδιος και ο Μιχάλης Κατσούρης δέχθηκαν επίθεση από 4 χούλιγκανς κοντά στο άλσος

Ως σημαντική αξιολογείται κατάθεση που δόθηκε σήμερα, Πέμπτη, στην Αστυνομία από νεαρό οπαδό της ΑΕΚ, ο οποίος φέρεται να ήταν μπροστά στη σκηνή του θανάσιμου τραυματισμού του Μιχάλη Κατσούρη έξω από το γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας και κατά τη διάρκεια της επίθεσης των Κροατών χούλιγκαν.

Σύμφωνα με τον νεαρό, όπως μεταφέρει το MEGA, ο ίδιος και ο Μιχάλης Κατσούρης, δέχθηκαν επίθεση από 4 χούλιγκανς κοντά στο άλσος. Ο ίδιος εκτιμά ότι οι άνδρες που τους επιτέθηκαν ήταν Κροάτες, όμως δεν αποκλείει να υπήρχε μεταξύ τους οπαδός του Παναθηναϊκού.

Ένας από τους τέσσερις χούλιγκανς χτύπησε με το μαχαίρι στο χέρι τον Μιχάλη Κατσούρη, ενώ σε εκείνον επιτέθηκαν με καδρόνια. Η επίθεση των χούλιγκανς τερματίστηκε όταν προς το μέρος τους έπεσε φωτοβολίδα που τους έκανε να σαστίσουν προσωρινά, επιτρέποντας στους δύο οπαδούς της ΑΕΚ να απεγκλωβιστούν.

Ο νεαρός οπαδός της ΑΕΚ που κατέθεσε σήμερα, είναι σύμφωνα με το MEGA, ο νεαρός που εμφανίζεται με την κόκκινη μπλούζα να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη την ώρα της εφόδου των Κροατών. Από τις έρευνες οι Αρχές έχουν πιστοποιήσει ως τόπο του εγκλήματος τον χώρο κοντά στο άλσος.

Σε κάθε περίπτωση όμως ο μάρτυρας αδυνατεί να αναγνωρίσει τον δράστη, καθώς οι χούλιγκανς είχαν όλοι καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις