Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

O Πατρινός dj Σωτήρης Φελώνης παίζει για 23η χρονιά στη Μύκονο και μιλάει στο thebest

O Πατρινός dj Σωτήρης Φελώνης παίζει για...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η μακροβιότερη συνεργασία στην καριέρα του

Για 23χρονη χρονιά εμφανίζεται στη Μύκονο ο Πατρινός dj Σωτήρης Φελώνης (Freespirit).

Έχει μία μακρόχρονη πετυχημένη διαδρομή στο χώρο της μουσικής με σημαντικές συνεργασίες και εμφανίσεις στο εξωτερικό ενώ η δουλειά του δεν περνά απαρατήρητη. Μάλιστα  πριν κάποιους μήνες έπαιξε μουσική στο Μουντιάλ

Ωσόσο και φέτος παίζει μουσική στο Cavo Paradiso της Μυκόνου, ένα από τα καλυτέρα club στον κόσμο με πολλές διακρίσεις που φέτος μάλιστα γιορτάζει τα 30 χρονιά λειτουργείας του και έχει ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις.  Πρόκειται για τη μακροβιότερη συνεργασία στην καριέρα του. 

 

 

Πώς είναι η φετινή σαιζόν στη Μύκονο;

«Η σεζόν ξεκίνησε λίγο μουδιασμένα θα έλεγα. O καιρός αρχικά  δεν ήταν με το μέρος μας, Επιπλέον όλος αυτός ο ντόρος που δημιουργήθηκε με τα αυθαίρετα αλλά και οι εκλογές έπαιξαν καταλυτικό ρόλο. Τις τελευταίες μέρες τα πράγματα πάνε πολύ καλυτέρα και μέρα με την μέρα υπάρχει αύξηση της τουριστικής κίνησης.

Πώς είναι να παίζεις στο ίδιο μαγαζί για 23 χρόνια;

Η συνεργασία μου με το Cavo Paradiso είναι η μακροβιότερη της καριέρας μου και μετά από τόσα χρόνια πλέον μπορώ να πω ότι το αισθάνομαι σαν το σπίτι μου.

Ποια είναι η κορυφαία στιγμή της σαιζόν μέχρι τώρα;

Ένα από τα highlights της σαιζόν, αλλά και της καριέρας μου, ήταν η πρόσκληση που έλαβα από τον Claptone, έναν καταξιωμένο dj και παραγωγό για να παρευρεθώ στην βραδιά του Masquerade, στο Pacha, στην Ibiza που και αυτό με τη σειρά του γιορτάζει τα 50 χρόνια λειτουργίας του. Πρόκειται για ένα ιστορικό μαγαζί και ένα από τα πιο πετυχημένα concept στην Ίμπιζα.

Άλλα events που έχω ξεχωρίσει για φέτος το καλοκαίρι είναι με τους κατόχους Grammy Camelphat,  με τους Mathame, με τους Magdalena και Massano, με τον Claptone, με τους Meduza αλλά και με τους ραγδαία ανερχόμενους Kevin De Vries και Armonica.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight