Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από 29/6 έως και 12/7/2023

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κά...

Έως την Κυριακή 2/7 θα παίζεται η νέα ταινία του Γουές Άντερσον "Asteroid City" ενώ στις 6/7 αναμένεται και η νέα ταινία Ιντιάνα Τζόουνς με τον παλαίμαχο Χάρισον Φορντ

Στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο, από την Πέμπτη 29/6 έως και την Κυριακή 2/7/2023 στις 21:45 θα προβάλλεται η ταινία του Γουές Άντερσον «Asteroid City» με το ευφάνταστο σενάριο και το εξαιρετικό καστ.

Διάρκεια: 104 λεπτά

Κατηγορία: Δραματική κομεντί φαντασίας

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Έντουαρντ Νόρτον, Έιντριεν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, Χόουπ Ντέιβις, Στίφεν Παρκ, Ρούπερ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Ματ Ντίλον, Χονκ Τσάου, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκοτ Ρόμπι, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Γκρέις Έντουαρτς, Αρίστου Μίαν, Σοφία Λίλις, Ιθαν Τζος Λι.

Σενάριο: Βασισμένο σε ιστορία των Γουές Άντερσον και Ρόμαν Κόπολα.

Ένα σαββατοκύριακο του 1955 κάπου στην έρημο των νοτιοδυτικών ΗΠΑ: Στην Asteroid City, γνωστή για έναν γιγάντιο κρατήρα από μετεωρίτη και ένα παρατηρητήριο ουράνιων σωμάτων, στρατός και αστρονόμοι υποδέχονται πέντε νεαρούς βραβευμένους εφευρέτες. Όχι πολύ μακριά, πέρα από τους λόφους, διακρίνονται «μανιτάρια» από ατομικές δοκιμές. Αυτό που ξεκινάει ως ένας φόρος τιμής στα επιτεύγματα των νεαρών αστεροσκόπων θα εξελιχθεί στην υποδοχή ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη.

Η Asteroid City βρίσκεται αποκλεισμένη και ο στρατός ανακοινώνει μία επίσημη ιστορία συγκάλυψης. Όμως, οι πολύ ώριμες για την ηλικία τους ιδιοφυίες έχουν ένα σχέδιο ώστε τα πραγματικά συμβάντα να διαρρεύσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Με τον αμίμητο τρόπο του Άντερσον, η Asteroid City απλώνεται ως την ανατολική ακτή με έναν θεατρικό θίασο που κάνει πρόβες για το ομώνυμο θεατρικό έργο, ενώ εμείς περιπλανιόμαστε στα παρασκήνια και στις ζωές των ηθοποιών της εποχής.

Η ταινία ξεκίνησε καλά την πορεία της στις Ελληνικές αίθουσες κόβοντας σε 49 αίθουσες πανελλαδικά, 10.019 εισιτήρια.

Aπό τη Δευτέρα 3/7 έως και την Τετάρτη 5/7 με ώρα έναρξης 21:45 θα προβληθεί στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο η ταινία «Μαθήματα Αποπλάνησης - No Hard Feelings» με την βραβευμένη με Όσκαρ Τζένιφερ Λώρενς.

Καταλληλότητα: Κ15

Διάρκεια: 103 λεπτά

Κατηγορία: Κομεντί

Σκηνοθεσία: Τζίν Στουπνίτσκι

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζένιφερ Λώρενς, Άντριου Φέλντμαν, και ο Μάθιου Μπρόντερικ.

Στα πρόθυρα να χάσει το πατρικό της σπίτι, η Maddie (Lawrence) ανακαλύπτει μια ενδιαφέρουσα αγγελία: πλούσιοι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κάποια να «βγει ραντεβού» με τον ντροπαλό και εσωστρεφή 19χρονο γιο τους, τον Percy, προτού εκείνος φύγει για σπουδές. Με έκπληξη, η Maddie σύντομα καταλαβαίνει πως ο παράξενος Percy δεν είναι του χεριού της όπως αρχικά νόμιζε.

Τέλος από την ερχόμενη Πέμπτη 6/7 & έως την Τετάρτη 12/7 στις 21:15 θα προβληθεί το φιλμ «Ο IΝDIANA JONES ΚΑΙ Ο ΔΙΣΚΟΣ ΤΟΥ ΠΕΠΡΩΜΕΝΟΥ».

Καταλληλότητα: Κ12

Διάρκεια: 154 λεπτά

Κατηγορία: Περιπέτια

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Μάνγκολντ

Παίζουν οι ηθοποιοί: Χάρισον Φορντ στο ρόλο του Ιντιάνα Τζόουνς και πάλι, η Φίμπι Γουόλερ-Μπριτζ, και οι Αντόνιο Μπαντέρας, Τόμας Κρέτσμαν, Τόμπι Τζόουνς, Μπόιντ Χόλμπρουκ, Μαντς Μίκελσεν.

Η περιπέτεια του θρυλικού αρχαιολόγου ξεκινάει στις 29/6. Όντας σε μια νέα εποχή και πλησιάζοντας στη συνταξιοδότηση, ο Indy παλεύει με την προσαρμογή του σε έναν κόσμο που μοιάζει να τον έχει ξεπεράσει. Αλλά καθώς τα πλοκάμια ενός πολύ γνώριμου κακού επιστρέφουν με τη μορφή ενός παλιού αντιπάλου, ο Indy πρέπει να φορέσει το καπέλο του και να πάρει το μαστίγιο του για άλλη μια φορά για να βεβαιωθεί ότι ένα αρχαίο και πανίσχυρο τεχνούργημα δεν θα πέσει σε λάθος χέρια.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ VIVA.GR

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ  

ΤΗΛ 2610994765

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil