Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Η γιορτή του Ακρος (φωτό)

Η γιορτή του Ακρος (φωτό)

Λαμπρή εκδήλωση για τον υγρό στίβο

Το τμήμα υγρού στίβου του ΑΣ ΑΚΡΟΣ πραγματοποίησε το Σάββατο (24/6) την καλοκαιρινή του γιορτή σε ένα κλίμα ενθουσιασμού  και προσδοκίας που απορρέει από την φετινή πορεία των τμημάτων και το πλάνο που σχεδιάζει το τεχνικό επιτελείο για την καινούρια σεζόν.

Στα πλαίσια της κολυμβητικής επίδειξης οι γοργόνες ( το τμήμα Καλλιτεχνικής κολύμβησης που επιμελείται η Φένια Αγγελοπούλου) ετοίμασε , χωρίς υπερβολή, ένα μικρό gala αποτελούμενο από 5 διαφορετικές χορογραφίες στο νερό, 2 σόλο και μια special  που ετοίμασαν κρυφά οι μικρές γοργόνες του ΑΣ ΑΚΡΟΣ, έκπληξη για τους γονείς και τους προπονητές, δείχνοντας πόσο τις έχει ενώσει η κοινή τους προσπάθεια για το άθλημα.

Τα κορίτσια που συμμετείχαν ήταν οι: Λυδία Νάστου, Κωνσταντίνα Κωνσταντινοπούλου, Χριστίνα Μαρκουλάκη, Ευγενία Σολάκη, Ελένη Καπράλου, Κωνσταντίνα Κοκκοτα, Μαρία Παναγοπουλου, Ιωάννα Αδαμαντίδη, Μυρτώ Κωνσταντινοπουλου, Αγγελική Μπάτραλη, Ελένη Δημητρίου, Ελπίδα Καλύβα, Ραφαέλα Παπακωνσταντίνου, Αλεξάνδρα Μούρτικα, Λαμπρινή Δρίζη, Ευαγγελία Δρίζη, Αδαμαντία Χρόνη, Δήμητρα Φωτοπούλου, Χριστίνα Φωτοπούλου.

 

 

O ΑΣ ΑΚΡΟΣ θέλει να ευχαριστήσει αθλητές και γονείς που για πέμπτη χρονιά δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στο νέο αυτό Σύλλογο.

Με την ευκαιρία να αναφέρουμε πως τα κολυμβητικά τμήματα των επίλεκτων (6-7-8 ετών) κολύμπησαν πρόσφατα παίρνοντας το βάπτισμα του πυρός στους αγώνες Swim Start με 31 κολυμβήτριες και κολυμβητές. Σκυτάλη θα πάρουν την επόμενη εβδομάδα τα τμήματα προ-αγωνιστικής (9-10-11-12 ετών) με πάνω από 40 αθλητές στο θερινό περιφερειακό Πρωτάθλημα και αγωνιστικής στην θερινή ημερίδα ορίων  για το επερχόμενο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κατηγοριών.

Είμαστε περήφανοι για την προπονητική δουλειά που γίνεται από τις ακαδημίες έως την αγωνιστική ομάδα και δεσμευόμαστε την καινούρια χρονιά να εμφανιστούμε ακόμα πιο παραγωγικοί. Στα πλάνα του Συλλόγου είναι η επαναλειτουργία του Τριαθλητικού τμήματος, εφόσον αποκαταστάθηκε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε το άθλημα χωρίς ενεργή ομοσπονδία, καθώς και η εγκαθίδρυση του τμήματος υδατοσφαίρισης που φέτος λειτούργησε υβριδικά σε ιδιωτικό χώρο.

Διαβάστε στο sportin.gr

 

Προπονητές στο εγχείρημα του ΑΣ ΑΚΡΟΣ:

Υγρός στίβος

Καλλιτεχνική: Φένια Αγγελοπούλου , Μαλλιά Σοφία

Υδατοσφαίριση: Γιαννόπουλος Φώτης

Κολύμβηση:

-> Ακαδημίες: ( Γιάννης Αθανασόπουλος, Βαγγέλης Τσώρος, Ραφαηλία Θεοδωράκη, Βασίλης Χρονόπουλος, Γιώργος Νικολόπουλος, Ιωάννα Τέττα, Μαρία Τζιμίκου, Τσούμας Γιώργος, Συριόπουλος Χρήστος )

-> Επίλεκτα/ προ-αγωνιστική: Σοφία Μαλλιά, Σπυριδούλα Παρασκευοπούλου, Λεκάκης Γιώργος

-> Αγωνιστική: Μάνθος Γιαννόπουλος , Γιώργος Λεκάκης

Υπεύθυνος Φυσικής κατάστασης: Παπαδόπουλος Αντώνης

Κλασσικός Αθλητισμός: Δαγκόγλου Ιωάννης, Κυδωνιάτη Μαρία

Σύνθεση σε όλους και γενική οργανωτής όλων των events, η ακούραστη Γραμματέας μας Μαίρη Φωτοπούλου.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports