Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Οι ταινίες που προβάλλει το θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από 22/6 έως και 2/7/2023

Οι ταινίες που προβάλλει το θερινό σινέ ...

Από την Πέμπτη 22/6 έως και την Κυριακή 25/6 θα παίζεται η κομεντί "Να σου Γνωρίσω τους Γονείς μου"

Το πρόγραμμα προβολών στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο από την Πέμπτη 22/6 έως και την Κυριακή 2/7/2023 ανακοινώθηκε και περιλαμβάνει τις εξής ταινίες:

Από την Πέμπτη έως και την Κυριακή 25/6, ώρα έναρξης στις 21:45

«Να σου Γνωρίσω τους γονείς μου -Maybe I Do »

Ρομαντική κομεντί διάρκειας 95 λεπτών.

Σκηνοθεσία: Μάικλ Τζέικομπς

Παίζουν οι ηθοποιοί: Έμμα Ρόμπερτς, Λουκ Μπρέισι, Σούζαν Σαράντον, Ρίτσαρντ Γκιρ, Νταϊάν Κίτον & ο Γουίλιαμ Χ. Μέισι

Περίληψη

Η σχέση της Μισέλ και του Άλεν έχει φτάσει στο σημείο που αρχίζουν να σκέφτονται το επόμενο στάδιο, δηλαδή τον γάμο. Αποφασίζουν λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να φέρουν σε επαφή τους γονείς τους και οργανώνουν ένα οικογενειακό δείπνο, περιμένοντας λίγη από τη «σοφία» τους πάνω στο θέμα. Προς μεγάλη έκπληξη όλων, η συνάντηση δεν είναι μια πρώτη γνωριμία αφού όλοι γνωρίζονται με όλους… αρκετά καλά. Το ήσυχο οικογενειακό βράδυ λοιπόν θα εξελιχθεί σε ένα κρυφτό προκειμένου τα παιδιά να μην καταλάβουν τίποτα.

Η ταινία με το ωραίο καστ, ξεκίνησε την πορεία της το 4ήμερο 8 έως 11 Ιουνίου 2023, με περίπου 4.000 εισιτήρια.

Διανομή: Spentzos Film.

Aπό τη Δευτέρα 26/6 έως και την Τετάρτη 28/6 στις 21.45 στο θερινό σινέ Κάστρο στο Ρίο θα προβάλλεται η ταινία

«Η Τελευταία Νύχτα του Φράνκο Αμόρε»

Σκηνοθεσία: Αντρέα Ντι Στέφανο

Σενάριο: Αντρέα Ντι Στέφανο

Φωτογραφία: Γκουίντο Μικελότι

Μοντάζ: Τζοτζό Φραντσίνι

Μουσική: Σάντι Πουλβιρέντι

Πρωταγωνιστεί ο Ιταλός σταρ Πιερφραντσέσκο Φαβίνο, ενώ παίζουν ακόμα οι Λίντα Καρίντι, Αντόνιο Τζεράρντι.

Διάρκεια: 124 λεπτά.

Ιταλικό νέο-νουάρ ή τελικά μια μελαγχολική ιστορία αγάπης που συναρπάζει για όση ώρα διαρκεί, με εκπληκτικούς πρωταγωνιστές τον Πιερφραντσέσκο Φαβίνο και την Λίντα Καρίντι.

Τα απόκοσμα σινθεζάιζερ του Σίλβιο Πουλβιρέντι, περισσότερο ακόμη και από τη στιλιζαρισμένη σκηνοθεσία του Αντρέα ντι Στέφανο ταυτοποιούν την «Τελευταία Μέρα του Φράνκο Αμόρε» σαν το νέο-νουάρ που θα ήθελε να αναδυθεί μέσα από το φόρο τιμής στον Τζον Φρανκενχάιμερ και τον Μάικλ Μαν, τελικά γνήσιο τέκνο μιας b-movie (με την καλή έννοια) παράδοσης που κρύβει μέσα της μια εν δυνάμει σπουδαία ταινία για κάτι τελείως διαφορετικό από το πρόσχημα της γνώριμης αστυνομικής πλοκής πάνω στην οποία έχει χτιστεί.

Για «ένα αστυνομικό θρίλερ με ασφυκτική αίσθηση και διαρκή αγωνία, καλογραμμένο και καλοπαιγμένο, υπηρετεί έντιμα τα κλισέ των προβλέψιμων χαρακτήρων και των «βολικών» σεναριακών εξελίξεων», έγραψε το περιοδικό Αθηνόραμα.

Διανομή από την Rosebd.21.

Τέλος από την Πέμπτη 29/6 έως και την Κυριακή 2/7 στις 21:45 θα παίζεται στο θερινό σινέ Κάστρο, το φιλμ «Αsteroid City».

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Κατηγορία: Δραματική κομεντί φαντασίας

Σκηνοθεσία: Γουές Άντερσον

Παίζουν οι ηθοποιοί: Τζέισον Σουόρτσμαν, Σκάρλετ Τζοχάνσον, Τομ Χανκς, Τζέφρι Ράιτ, Τίλντα Σουίντον, Μπράιαν Κράνστον, Έντουαρντ Νόρτον, Έιντριεν Μπρόντι, Λιβ Σράιμπερ, ΧόουπΝτέιβις, Στίφεν Παρκ, Ρούπερ Φρεντ, Μάγια Χοκ, Στιβ Καρέλ, Ματ Ντίλον, Χονκ Τσάου, Γουίλεμ Νταφόε, Μάργκοτ Ρόμπι, Τόνι Ρεβολόρι, Τζέικ Ράιαν, Τζεφ Γκόλντμπλουμ, Γκρέις Έντουαρτς, Αρίστου Μίαν, Σοφία Λίλις, Ιθαν Τζος Λι

Σενάριο: Βασισμένο σε ιστορία των Γουές Άντερσον και Ρόμαν Κόπολα.

Ένα σαββατοκύριακο του 1955 κάπου στην έρημο των νοτιοδυτικών ΗΠΑ: Στην Asteroid City, γνωστή για έναν γιγάντιο κρατήρα από μετεωρίτη και ένα παρατηρητήριο ουράνιων σωμάτων, στρατός και αστρονόμοι υποδέχονται πέντε νεαρούς βραβευμένους εφευρέτες. Όχι πολύ μακριά, πέρα από τους λόφους, διακρίνονται «μανιτάρια» από ατομικές δοκιμές. Αυτό που ξεκινάει ως ένας φόρος τιμής στα επιτεύγματα των νεαρών αστεροσκόπων θα εξελιχθεί στην υποδοχή ενός απρόσμενου εξωγήινου επισκέπτη. Η Asteroid City βρίσκεται αποκλεισμένη και ο στρατός ανακοινώνει μία επίσημη ιστορία συγκάλυψης. Όμως, οι πολύ ώριμες για την ηλικία τους ιδιοφυίες έχουν ένα σχέδιο ώστε τα πραγματικά συμβάντα να διαρρεύσουν στον υπόλοιπο κόσμο. Με τον αμίμητο τρόπο του Άντερσον, η Asteroid City απλώνεται ως την ανατολική ακτή με έναν θεατρικό θίασο που κάνει πρόβες.

Η ταινία έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ Καννών.

ΣΙΝΕ ΚΑΣΤΡΟ ΡΙΟΥ - ΤΗΛ 2610994765.

www.cinekastro.wordpress.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil