Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Survivor All Strar - Spoiler: Μία υποψηφιότητα που ξαφνιάζει

Survivor All Strar - Spoiler: Μία υποψηφ...

Tι θα δούμε απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Η χθεσινή ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού έφερε αναστάτωση στο Survivor καθώς πλέον ακόμα κι αν χάσει κάποιος το πρώτο αγώνισμα ασυλίας και βγει υποψήφιος μπορεί να ανατρέψει το αποτέλεσμα αν φέρει νίκη σε κάποιο από τα επόμενα αγωνίσματα.

Μια ενδεχόμενη νίκη δεν αναιρεί απλά την υποψηφιότητά του αλλά του δίνει και τη δυνατότητα να υποδείξει ένα νέο υποψήφιο. Έτσι πλέον το κάθε αγώνισμα ασυλίας αποκτά ακόμα μεγαλύτερη σημασία, αφού οι ανατροπές που μπορεί να φέρει είναι μεγάλες.

Ο κάθε παίκτης έχει πάρει πλέον τον δρόμο του και οι φιλίες που είχαν αναπτυχθεί ανήκουν στο παρελθόν. Νέες στρατηγικές και νέες συμμαχίες κάνουν την εμφάνιση τους στο Survivor All Star.

Στο δεύτερο αγώνα ασυλίας οι παίκτες δίνουν τα πάντα για τη νίκη. Το αποτέλεσμα όμως δείχνει πως κάποιοι δεν σκέφτονται μόνο το ατομικό συμφέρον… Στην ψηφοφορία η διάσπαση μεταξύ των Survivors είναι πιο φανερή από ποτέ. Ποιο θα είναι το δεύτερο όνομα που θα κάνει παρέα στον Νίκο Μπάρτζη και ποιοι θα νιώσουν έκπληξη βλέποντας το όνομά τους γραμμένο στον πάπυρο;

Σύμφωνα με τα ανεπιβεβαίωτα spoiler, που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο τις τελευταίες ώρες για το Survivor All Star και σας μεταφέρουμε με κάθε επιφύλαξη, την δεύτερη ατομική ασυλία θα κερδίσει την ασυλία η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και τις περισσότερες ψήφους θα συγκεντρώσει ο Κωνσταντίνος Βασάλος που θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight