Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από αύριο για μπάνιο με το τρένο - Ξεκινά το δρομολόγιο προς Ρίο με τον προαστιακό - ΒΙΝΤΕΟ - ΦΩΤΟ

Από αύριο για μπάνιο με το τρένο - Ξεκιν...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Ολοκληρώνονται οι εργασίες πάκτωσης νέων σιδηροτροχιών στην Νόρμαν

Ολοκληρώνονται οι εργασίες τοποθέτησης νέων γραμμών του προαστιακού και ταυτόχρονα εξυγίανσης του υπεδάφους κάτω από αυτές, στην Όθωνος Αμαλίας και στο ύψος της οδού Νόρμαν στην Πάτρα. 

Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει από το πρωί της Τετάρτης την κίνηση του προαστιακού από τη στάση του Αγίου Ανδρέα προς το Ρίο. Όλοι όσοι χρησιμοποιούσαν το λεωφορείο αυτές τις ημέρες θα μπορούν να μπαίνουν ξανά στον προαστιακό ώστε να κινηθούν προς τη βόρεια πλευρά της Πάτρας.

Ειδικά για τους λουόμενους που επέλεγαν να σταματήσουν στις στάσεις του Καστελόκαμπου και του Ρίου, πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να επανέλθουν στην καθημερινή ρουτίνα τους μέσω του τρένου.

Το ίδιο ωστόσο δεν αναμένεται να συμβεί και στο δρομολόγιο προς Κάτω Αχαΐα. Όπως εξηγεί στο THEBEST ο αναπληρωτής γραμματέας του Σωματείου εργαζομένων στον ΟΣΕ Σταύρος Πήλιος, δεν υπάρχει ενημέρωση εως τώρα από την HELLENIC TRAIN για το δρομολόγιο προς Κάτω Αχαΐα.

Δεν υπάρχει ενημέρωση ακόμη για το δρομολόγιο προς Κ. Αχαΐα

Αξίζει να αναφέρουμε πως η εξυγίανση του υπεδάφους στις σιδηροτροχιές στη συμβολή της Όθωνος Αμαλίας με την Νόρμαν και η επαναφορά των γραμμών στο ίδιο επίπεδο με τον δρόμο, αφορά κυρίως στην επικνδυνότητα που είχε αναπτυχθεί στο σημείο και είχε οδηγήσει σε πολλά τροχαία ατυχήματα, ειδικά με δίκυκλα.

Δείτε στο σχετικό ρεπορτάζ (παρακάτω) πως ήταν πριν ο δρόμος στο σημείο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις