Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα: Μετά το Μητσοτάκη και τον Κουτσούμπα, έρχονται Ανδρουλάκης και Τσίπρας- Όλες οι λεπτομέρειες

Πάτρα: Μετά το Μητσοτάκη και τον Κουτσού...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση

Ολοκληρώνεται αυτή την εβδομάδα ο δεύτερος κύκλος επισκέψεων των πολιτικών αρχηγών στην Πάτρα.

Μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της 25ης Ιουνίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποίησε στην πόλη την προεκλογική του ομιλία σήμερα, ενώ το απόγευμα αναμένεται η ομιλία του Δημήτρη Κουτσούμπα, στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στις 20:30.

Στη συνέχεια, στις 20 Ιουνίου, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα πραγματοποιήσει την ομιλία του στις 8.30 το βράδυ στην Αγίου Νικολάου, ανάμεσα στις οδούς Ρήγα Φεραίου και Αγίου Ανδρέου. Η εξέδρα θα στηθεί επι της Αγίου Ανδρέου. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ μετά την ομιλία του θα καθίσει σε κατάστημα εστίασης, δίπλα από το εκλογικό κέντρο του κόμματος που βρίσκεται στην Αγίου Νικολάου. «Στόχος μας είναι να έχουμε μία εκδήλωση, μεγαλύτερη από την προηγούμενη» αναφέρει στο thebest.gr ο Νίκος Μοίραλης,  Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝ.ΑΛ. Αχαΐας.

Τέλος ο Αλέξης Τσίπρας θα έρθει στην Πάτρα την Τετάρτη 21 Ιουνίου. O Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ  θα πραγματοποιήσει ομιλία στην πλατεία Γεωργίου στις 8 το βράδυ.

«Αυτή τη στιγμή τα κομματικά μέλη πραγματοποιούν εξορμήσεις σε όλη την Αχαΐα για να επικοινωνήσουν την επίσκεψη του προέδρου. Την Τετάρτη το απόγευμα θα φτάσουν για την ομιλία του συγκεντρωμένα λεωφορεία με φίλους του κόμματος, από την περιοχή της Αχαΐας. Έχει αποφασιστεί την τελευταία βδομάδα, στις μεγάλες πόλεις, όπως και η Πάτρα να γίνουν μαζικές συγκεντρώσεις, μεγάλες. Δεν είναι γνωστό αν θα έχουμε μία στημένη εξέδρα όπως την προηγούμενη φορά, θα αποφασιστεί το βράδυ μετά τη συγκέντρωση των Ιωαννίνων» ανάφερε στο thebest.gr ο Μιχάλης Σιδηρόπουλος, Γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις