Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Τεράστια επιτυχία το τουρνουά Fairplay στο γήπεδο Ζαρουχλεΐκων

Τεράστια επιτυχία το τουρνουά Fairplay σ...

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία

Το 1ο Πανελλήνιο Τουρνουά Fair Play στην Πάτρα στο γήπεδο Zαρουχλείκων ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Το διοργάνωσαν επιτυχημένα ο Ατρόμητος Πατρών μαζί με το Κεραυνό Αγίου Βασιλείου, με όλους του συμμετέχοντες να μένουν απόλυτα ευχαριστημένοι. Είναι ενδεικτικό ότι οι δύο κερκίδες στα Ζαρουχλεΐκα ήταν ασφυκτικά γεμάτες με τους γονείς των νεαρών αθλητών, αλλά και απλό κόσμο που ήρθε να παρακολουθήσει την όμορφη εκδήλωση.
Και μιλάμε για πάνω από 500 παιδιά που έπαιξαν με τις ομάδες τους. Εκτός από τον Ατρόμητο Πατρών και τον Κεραυνό Αγίου Βασιλείου το παρών έδωσαν από την πόλη μας, ο Άρης Πατρών, ο Αχαιός Σαραβαλίου και η Α.Ε. Αρόης. Επίσης, η ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Αιγίου, η σχολή ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Πύργου, καθώς και η ακαδημία Ρακούν από την Άρτα.
Μια εκδήλωση που κράτησε για πάνω από τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε με μια εντυπωσιακή τελετή λήξης με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Όλες οι ομάδες παρέλαβαν βραβεία και το χαμόγελο στα πρόσωπα των μικρών αθλητών, ενώ ιδιαίτερα εύσημα αξίζουν στον Γιώργο Κουρλέση τον γενικό αρχηγό του Ατρομήτου που έτρεχε έτσι ώστε όλα να είναι στην εντέλεια...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports