Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΤΙΒΟΣ

/

Σπουδαία ρεκόρ στον στίβο από Μαντά, Σκούρτη και Ορφανόπουλο

Σπουδαία ρεκόρ στον στίβο από Μαντά, Σκο...

Κατέρριψαν ιστορικές επιδόσεις της Ολυμπιάδας

Οι Εαρινοί Αγώνες επέστρεψαν στο αγωνιστικό πρόγραμμα της Ομοσπονδίας και αποτέλεσαν μια από τις δυνατές στάσεις της χρονιάς το Σαββατοκύριακο (10-11/6) στις Σέρρες.

Την πρώτη μέρα των αγώνων είχαμε την κατάρριψη τριών ρεκόρ συλλόγου, από ισάριθμους αθλητές της Ολυμπιάδας!

Διαβάστε στο sportin.gr

 

* Η Πολυτίμη Μαντά της Ολυμπιάδας (προπονήτρια η Ντίνα Μπορνιβέλλι) έκανε 11"84 στα 100μ. Και οι επτά αθλήτριες που πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού στον τελικό είχαν χρόνο κάτω από τα 12.00! Η Μαντά κατέρριψε το ρεκόρ Ολυμπιάδας γυναικών, προηγούμενο δικό της με 11.90.

* Σπουδαίο ατομικό ρεκόρ και για τον  Ιωσήφ Ορφανόπουλος της Ολυμπιάδας (προπονήτρια η Ντίνα Μπορνιβέλλι) που στα 400μ. τερμάτισε (8ος) σε 48.81. Είναι νέο ρεκόρ συλλόγου στην κλειστή κατηγορία νέων, προηγούμενο, ο Βασίλης Ριχάνης 48''.83 το 1999.

* Οι τρεις αθλητές που μοιράστηκαν τα μετάλλια στα 1.500 μ. κατάφεραν να κάνουν την καλύτερη κούρσα της ζωής τους καθώς είχε τρία νέα ατομικά ρεκόρ. Ο Σέργιος Διακοστεφανής τερμάτισε σε 3.47.99, με τον εντυπωσιακό και πάλι Αλέξανδρος Σκούρτης της Ολυμπιάδας (προπονητής ο Κώστας Λεβιδιώτης) να ακολουθεί με 3.49.00 και τον Ορφέα Ιωάννου να είναι τρίτος με 3.49.68. Η επίδοση του Σκούρτη είναι νέο ρεκόρ Ολυμπιάδας, στην κατηγορία των εφήβων, προηγούμενο του Φίλιππα Παναγόπουλου με 3'.55''.58 από το 1992.

* Στις Σέρρες βρίσκεται για να παρακολουθήσει τους Εαρινούς αγώνες η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα αλλά και πολλά μέλη του συμβουλίου της ομοσπονδίας.

Οι αγώνες ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή.

Ειδήσεις τώρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports