Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Σταύρος Σβήγκος: Η περιπέτεια υγείας του γιου μου ήταν κάτι πολύ μεγάλο

Σταύρος Σβήγκος: Η περιπέτεια υγείας του...

Όσα εξομολογήθηκε on camera

Για τον ερχομό του παιδιού του, καθώς και την περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της ζωής του, μίλησε ο Σταύρος Σβήγκος όταν συνάντησε την συνάδελφο του, Τζένη Θεωνά στην εκπομπή “Μαμα-δες” στην ΕΡΤ2.

«Ήθελα από μικρός να γίνω μπαμπάς γιατί μεγάλωσα μέσα σε μια πολύ τρυφερή οικογένεια. Όταν ακούμε τόσα χρόνια πως “όταν θα κάνεις παιδί θα καταλάβεις, για να το πω απλά, όταν το είδα για πρώτη φορά στα 33 μου χρόνια και θεωρούσα πως είχα καλύψει όλη την γκάμα των συναισθημάτων, ξαφνικά βιώνεις ένα τελείως καινούργιο συναίσθημα. Στο οποίο δεν ξέρεις πως να συμπεριφερθείς και πως να το κατανοήσεις. Δεν το κατανοείς» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός.

«Η περιπέτεια υγείας ήταν κάτι πολύ μεγάλο, καθώς ήταν για αρκετό καιρό ο μικρός στην εντατική χωρίς να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί όλο αυτό και αν θα τα καταφέρει ή όχι. Δεν ήξερες ούτε πιθανότητες ούτε πως θα γίνει αυτό. Λόγω αυτού επέλεξα να πηγαίνω κάθε μέρα με την θετική μου ενέργεια, να δίνω μόνο θετικότητα προς όλο αυτό και στο παιδί, να του μιλάω τότε ώστε να το αφήσω στο σύμπαν και πάνω στο ίδιο το ανθρωπάκι που μόλις είχε γεννηθεί».

Επίσης, ο Σταύρος Σβήγκος πρόσθεσε πως «είχαμε μετά φυσικοθεραπείες και όλα αυτά, πολλά πράγματα που εκεί ήταν το πιο δύσκολο. Να βλέπεις τώρα ένα μπεμπάκι με την φυσικοθεραπεύτρια να κλαίει για μια ώρα και μετά να το παίρνεις και να κοιμάται από την εξάντληση».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight