Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Στα 28 μου συνειδητοποίησα μια απενοχοποίηση ερωτική»

Αντιγόνη Κουλουκάκου: «Στα 28 μου συνειδ...

"Ανακάλυψα πως δεν είναι ντροπή να θέλεις κάποια πράγματα και να τα αναζητάς" ομολογεί η Αντιγόνη Κουλουκάκου

Την Αντιγόνη Κουλουκάκου υποδέχθηκαν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, το απόγευμα της Παρασκευής, στο Στούντιο 4 της ΕΡΤ.

Μεταξύ άλλων, δε, η εντυπωσιακή πρωταγωνίστρια μίλησε για την συνειδητοποίηση με το πέρασμα των χρόνων, την απενοχοποίηση της σεξουαλικότητας και την γυναικεία ανεξαρτησία.

Ειδικότερα, η Αντιγόνη Κουλουκάκου εξομολογήθηκε πως «δεν είμαι ενοχική στη χαρά αλλά έχω προσπαθήσει πάρα πολύ να την αποτινάξω από πάνω μου. Με έχουν μεγαλώσει με το «μούτρωσε τώρα η Νάνσυ, κάτι της είπα ή κάτι της έκανα… εγώ φταίω». Έτσι μας έχουν μεγαλώσει και πιστεύω πως αυτό συμβαίνει μόνο στην Ελλάδα. Επίσης, αυτό που συμβαίνει με τις νεκροφόρες στο δρόμο. Βλέπουμε μια νεκροφόρα που μεταφέρει έναν νεκρό, δεν χτυπάς μόνο ξύλο αλλά κάνεις και άλλα! Δηλαδή όλα αυτάτα έχω σταματήσει και δεν τα χρησιμοποιώ πια. Γελάω, ξέρω ότι μπορεί την επόμενη στιγμή να κλαίω, δεν το αποδίδω όμως ότι συμβαίνει «επειδή δεν χτύπησα ξύλο». Είναι μέσα στη ζωή και το να γελάσω και το να κλάψω, δεν το αποδίδω όμως ότι συμβαίνει «επειδή δεν χτύπησα ξύλο». Είναι μέσα στη ζωή και το να γελάσω και το να κλάψω».

«Μου πήρε πολύ καιρό να αλλάξω αυτό το μοτίβο. Στα 28 κάτι σου συμβαίνει. Εγώ στα 28 συνειδητοποίησα μια απενοχοποίηση ερωτική, δηλαδή αρχίζεις και ανακαλύπτεις το σώμα σου και αρχίζεις να αισθάνεσαι πιο άνετα με αυτό. Ανακάλυψα πως δεν είναι ντροπή να θέλεις κάποια πράγματα ή δεν είναι ντροπή να τα αναζητάς ή δεν είναι ντροπή να είσαι εξοικειωμένος με το σώμα σου. Γιατί ήμουν στο εξωτερίκο, δούλευα ως μοντέλο τότε και είχα φίλες από όλα τα μέρη του κόσμου που ήταν πιο άνετες με το κορμί τους. Δηλαδή πηγαίναμε στην θάλασσα, έμεναν γυμνές με τα παιδάκια τους και ήταν φυσιολογικό. Εγώ ήμουν η μόνη που φόραγα το μαγιό γιατί ντρεπόμουν και λες «ώπα». Οπότε εκεί στα 28 αρχίζεις να συνειοδητοποιείς πως σε έχουν μάθει λάθος και πως πρέπει να ντρέπεσαι για κάποια πράγματα γιατί δεν σου έχει μιλήσει κανένας».

«Μετά στα 33 γίνεται μια άλλη απελευθέρωση που είναι μεγαλύτερη και είναι αυτή της γυναίκας, της ανεξαρτησίας πως μπορείς να κάνεις αυτά που κάνει και ο άνδρας. Αλλά συνειδητοποιώ ότι τα κάνω με διαφορετικό τρόπο και πρέπει να με αποδέχεσαι για την διαφορετικότητα μου. Εγώ το έχω από μικρή αυτό το πράγμα και δεν έλεγα ποτέ ότι είμαστε ίδιοι ούτε ότι είμαστε ίσα» συμπλήρωσε, επίσης, η Αντιγόνη Κουλουκάκου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στη δημόσια τηλεόραση.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight