Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καλομοίρα: Γιατί άφησε πίσω της τα πάντα και πήγε στην Αμερική

Καλομοίρα: Γιατί άφησε πίσω της τα πάντα...

Όλα όσα είπε

Στην απόφασή της να αφήσει πίσω της τα φώτα της δημοσιότητας και να πάει στην Αμερική στο αποκορύφωμα της μέχρι τώρα καριέρας της αναφέρθηκε μεταξύ άλλων η Καλομοίρα σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Η γνωστή τραγουδίστρια βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 9/6 στο πλατό της εκπομπής «Super Κατερίνα» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε το γιατί αποφάσισε ξαφνικά να εγκαταλείψει τη showbiz αμέσως μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2008.

Μάλιστα, όπως περιέγραψε η Καλομοίρα, η ομάδα της ενημερώθηκε για την απόφασή της με ένα μήνυμα, και ενώ η ίδια βρισκόταν ήδη στο αεροδρόμιο αναμένοντας την πτήση της για τις ΗΠΑ.

Καλομοίρα: Το να πάω στην Αμερική ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα
«Πήρα τηλέφωνο τον πατέρα μου και του λέω “νιώθω ότι πρέπει να φύγω, δεν νιώθω καλά άλλο μέσα μου”. Εκείνον δεν τον νοιάζει καθόλου η showbiz. Έφυγα γιατί το ένστικτό μου έλεγε ότι, αν συνέχιζα στη showbiz εκείνη τη στιγμή, θα έχανα τον εαυτό μου», ανέφερε αρχικά η Καλομοίρα για την απόφασή της να πάει στις ΗΠΑ.

«Παίρνω τον Γιώργο και του λέω “φεύγω αύριο το πρωί, έχω κλείσει εισιτήριο”. Μου λέει “οκ, θα φύγω μαζί σου”. Πάω στο αεροδρόμιο, στέλνω ένα μήνυμα στην ομάδα μου “Φεύγω, σας αγαπώ, bye” και έκλεισα το κινητό μου», συνέχισε.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight