Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Ψάθινο καπέλο Dior: Το statement accessory της Νάταλι Πόρτμαν «έσκισε» στο Rolland Garros

Ψάθινο καπέλο Dior: Το statement accesso...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η βραβευμένη ηθοποιός με τον άπιστο σύζυγο ξεσήκωσε τα φλας στις κερκίδες όχι μόνο επειδή φοράει ακόμα τη βέρα της…

Η 41χρονη star Νάταλι Πόρτμαν, μικροσκοπική και λυγερή σαν κοριτσάκι, εμφανίστηκε πολύ γοητευτική και ευδιάθετη στις κερκίδες του Rolland Garros στο Παρίσι. Επειδή πολύ πρόσφατα μαθεύτηκε πως ο Γάλλος χορογράφος σύζυγός της, υπήρξε άπιστος με πέτρα του σκανδάλου 25χρονη ακτιβίστρια, καταρχήν τα φλας έπεσαν αυτόματα πάνω στη βέρα της. (Και ναι, ήταν στο δάχτυλό της). Ακολούθως, το στυλιστικό μέρος απέσπασε την προσοχή των fashion media.

Η βραβευμένη με Οσκαρ ηθοποιός έκανε μια πολύ δροσερή εμφάνιση με άνθινο, mini dress Claudie Pierlot, κλασικές, μαύρες εσπαντρίγες Castaner και μαύρα «πεταλουδέ» γυαλιά Ahlem, απόλυτα ταιριαστή με το dress code των αγώνων τέννις αλλά και την εποχή.

Αυτό όμως που έκανε τη διαφορά ήταν το ψάθινο καπέλο της, το οποίο της πήγαινε υπέροχα και μας πείθει να υιοθετήσουμε αντίστοιχο και εμείς, ακόμα και εκτός παραλίας. Ως Dior ambassador, η Πόρτμαν διάλεξε να φορέσει την πλατύγυρη εκδοχή του καπέλου Dior D-Bobby. Με το διάσημο logo στην κορδέλα και ρομαντικό, τρυπητό ψαθί ξεχώριζε από μακριά. Ανήκει στην κατηγορία των statement accessories καθώς αντιπροσωπεύει τον οίκο με την πρώτη ματιά και πρωταγωνιστεί στο σύνολο ενός outfit. Eχει τέλειο μέγεθος, δεν είναι δηλαδή δύσκολη και υπερβολική καπελαδούρα ούτε τύπου πολυφορεμένο panama. Επίσης εντάσσεται στο ορμητικό raffia trend που κάνει θραύση και στις καλοκαιρινές τσάντες και στα παπούτσια. Δείτε τις εικόνες και θα συμφωνήσετε.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View