Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» λέει ο 22χρονος καρατέκα που έσωσε την 17χρονη στην Φρεαττύδα

«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν» ...

Ο νεαρός αθλητής έγινε αποδέκτης αποθεωτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια για το θάρρος και την αποφασιστικότητα του απέναντι στους 4 νεαρούς Αιγύπτιους

Ο νεαρός αθλητής έγινε αποδέκτης αποθεωτικών σχολίων στα σόσιαλ μίντια για το θάρρος και την αποφασιστικότητα που έδειξε όταν είδε τους τέσσερις νεαρούς Αιγύπτιους να Σεξουαλική παρενοχλούν την 17χρονη με άγριες διαθέσεις στη Φρεαττύδα.

Ο Μανόλης Καφετζιάδης, με όπλο την αυτοπεποίθηση του, αποτέλεσμα της ενασχόλησης του με τις πολεμικές τέχνες σε υψηλό επίπεδο, αντέδρασε αστραπιαία, σε αντίθεση με άλλους λουόμενους που απλά έμειναν να παρακολουθούν το σκηνικό από την ασφάλεια της ξαπλώστρας τους.

«Μακάρι ο κάθε πολίτης να κάνει το ίδιο πράγμα, τίποτα άλλο δεν ζητάω» λέει σε νέες δηλώσεις του .«Όσο θα σωπαίνουμε, αυτά θα συμβαίνουν, και χειρότερα εννοείται» προσθέτει.

Ο 22χρονος αναφέρεται και στο περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του 15χρονου, στο ίδιο σημείο, σχεδόν ταυτόχρονα με τον προπηλακισμό της 17χρονης από τους τέσσερις Αιγύπτιους μετανάστες. «Τον πέταξαν στους βράχους. Αν δεις το σημείο θα διαπιστώσεις ότι δεν μπορείς να κρατήσεις με ευκολία την ισορροπία σου. Αφού τον χτύπησαν, τον έσπρωξαν και το παιδί έπεσε μέσα στο νερό» λέει ο 22χρονος.

Διαβάστε στο sportin.gr

Ο Μανόλης Καφετζιάδης, είχε πει ότι οι 4 Αιγύπτιοι τον απειλούσαν με κομμένα μπουκάλια κι αυτός κρατούσε ένα στυλό.

«Άρχισαν να με απειλούν με κομμένα μπουκάλια και ένα κομμένο κουτάκι μπύρας. Μου πουλούσαν τρέλα και εγώ όμως έκανα το ίδιο. Κράτησα στο χέρι μου ένα στυλό και τους έκανα να καταλάβουν πως δεν πρόκειται να κάνω πίσω». Με αυτό το τρόπο ο 22χρονος κέρδισε χρόνο και έπειτα από λίγα λεπτά εμφανίστηκε η αστυνομία. Οι τέσσερις αλλοδαποί άφησαν το κορίτσι από τα χέρια τους και τράπηκαν σε φυγή.

Η 17χρονη είπε αργότερα στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο ότι και εκείνη προσπάθησε να τους ηρεμήσει, πως ξεκίνησε να συζητά μαζί τους διότι φοβήθηκε πως σε περίπτωση που αντιδρούσε, θα την έριχναν πάνω στα βράχια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τέσσερις Αιγύπτιοι ηλικίας από 17 έως 19 ετών, οι οποίοι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας στις περιοχές της Ομόνοιας και του Πειραιά, είναι γνωστοί για την παραβατική τους δράση στο κέντρο της Αθήνας και στα νότια προάστια όπου εφορμούν τις τελευταίες μέρες κλέβοντας κινητά τηλέφωνα, μετρητά και ότι άλλο αντικείμενο αξίας εντοπίσουν.
Οι δράστες συνελήφθησαν μετά από ανθρωποκυνηγητό που εξαπέλυσαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Δυο εξ' αυτών εντοπίστηκαν κοντά στη παραλία της Φρεαττύδας και ομολόγησαν ότι ο τρίτος της συμμορίας είχε πάει να κρυφτεί σε δομή φιλοξενίας προσφύγων στον Πειραιά. Κοντά σε αυτό το σημείο συνέλαβαν και τον τέταρτο.

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports