Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει τον Χάρι και να πάρει την επιμέλεια»

Μέγκαν Μαρκλ: «Σκοπεύει να εγκαταλείψει ...

Η Μέγκαν Μαρκλ διαχωρίζει σιγά σιγά τον εαυτό της από τον πρίγκιπα Χάρι

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin ισχυρίστηκε ότι η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει να εγκαταλείψει τον πρίγκιπα Χάρι και να τον αφήσει αποκλεισμένο στην Αμερική, ενώ εκείνη θα ξεκινήσει την παλιά της καριέρα ως ηθοποιός.

Η Μέγκαν Μαρκλ διαχωρίζει σιγά σιγά τον εαυτό της από τον πρίγκιπα Χάρι και ελπίζει να αναλάβει την πλήρη κηδεμονία των δύο μικρών παιδιών τους, αναφέρει η Levin.

Η σχέση του ζευγαριού φημολογείται ότι είναι… στα βράχια τις τελευταίες εβδομάδες έπειτα από πολλά περιστατικά που βρέθηκαν στο επίκεντρο της κριτικής από τα ΜΜΕ, τα οποία έχουν οδηγήσει σε εικασίες ότι είναι κοντά στο να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το γεγονός ότι το ζευγάρι δεν γιόρτασε δημόσια ούτε ιδιωτικά – από ό,τι λέγεται- την πέμπτη επέτειο του γάμου του στις 19 Μαΐου, έριξε λάδι στη φωτιά των φημών, όπως αναφέρει η Scottish Daily Express.

Πρόσφατες αναφορές υποστηρίζουν ότι ο Δούκας του Σάσεξ λέγεται ότι έχει το δικό του ιδιωτικό δωμάτιο σε ένα πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα στο Λος Άντζελες, το οποίο φέρεται να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής για εκείνον.

Η βασιλική βιογράφος Angela Levin, η οποία έχει γράψει πολλά βιβλία για τη μοναρχία, ισχυρίζεται ότι η Μέγκαν Μαρκλ σχεδιάζει να χωρίσει με τον Χάρι.

Μιλώντας για τη σχέση τους στο GB News, ισχυρίζεται ότι η σχέση τους είχε «διαλυθεί άσχημα» μετά τον γάμο.

Και πρόσθεσε: «Αν κοιτάξουμε πίσω σε εκείνη την ημέρα, θα δείτε όπως ανακαλύψαμε αργότερα ότι η Μέγκαν Μαρκλ είχε ήδη σχεδιάσει να φύγει  από το Ηνωμένο Βασίλειο πριν παντρευτεί πραγματικά. Νομίζω ότι εκείνη κάνει προσεκτικά σχέδια για το μέλλον της, μηχανορραφεί και η αίσθησή μου είναι ότι ο Χάρι κάνει στην πραγματικότητα κάτι που είναι αρνητικό, ενοχλητικό, που θα σε κάνει να νιώσεις ότι δεν τα κατάφερε. Οπότε χωρίζει απόλυτα μαζί του. Έχει ένα πρόβλημα ψυχικής υγείας και χρειάζεται κάποιον εκεί για να τον στηρίξει. Οποιοσδήποτε θα το έκανε, θα τον συνόδευε σε αυτές τις υποχρεώσεις, αλλά εκείνη κρατιέται μακριά. Οπότε κάνει όλα τα άσχημα πράγματα, και εκείνη προχωρά. Και νομίζω ότι αυτή είναι η αρχή του τέλους για αυτόν γιατί η Μέγκαν κάτι σχεδιάζει» περιέγραψε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight