Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι φήμες για χωρισμό συνεχίζουν να φουντώνουν

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Οι φήμες ...

Οι εικασίες συνεχίζουν να υποδηλώνουν ότι ο Χάρι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο

Παρά το γεγονός ότι άλλαξε ολόκληρη τη ζωή του για να διατηρήσει τη σχέση του, οι φήμες ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα μπορούσαν να χωρίσουν άμεσα φουντώνουν.

Οι εικασίες συνεχίζουν να υποδηλώνουν ότι ο Χάρι θέλει να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο, παρά το γεγονός ότι απαρνήθηκε όλα τα βασιλικά του προνόμια.

Σύμφωνα με το Sky News, η βασιλική οικογένεια θα καλωσόριζε οπωσδήποτε τον Χάρι πίσω στο Παλάτι, παρά τις κόντρες και τους καβγάδες που έφεραν οι δηλώσεις του.

Ο πρώην μπάτλερ της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Πολ Μπάρελ, πιστεύει επίσης ότι ο Χάρι είναι προορισμένος να επιστρέψει οριστικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά αυτή τη φορά χωρίς την σύζυγό του και πρώην ηθοποιό.

«Είμαι ο μόνος άνθρωπος στο Ηνωμένο Βασίλειο που σκέφτεται, ότι ο Χάρι τελικά θα ξυπνήσει και θα δει την αλήθεια;» δήλωσε Μπάρελ στο GB News.

«Έχει δει επιτέλους την αλήθεια για το τι κάνει η γυναίκα του και ότι έχει υποστεί πλύση εγκεφάλου. Λες και είναι γοητευμένος από την ομορφιά της ή κάτι τέτοιο… Επειδή όλοι το ξέρουμε, αλλά δεν φαίνεται να το βλέπει εκείνος μέχρι τώρα. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι, όταν συμβεί αυτό, γιατί όλοι ξέρουμε ότι θα συμβεί, τότε θα επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και νομίζω ότι ο πατέρας του θα τον υποδεχθεί με ανοιχτές αγκάλες».

Η Μέγκαν Μαρκλ «δεν θα τα παρατήσει» στην αποστολή της – «Είναι αυτή και ο Χάρι εναντίον του κόσμου»
Η Μέγκαν Μαρκλ φέρεται να είναι αποφασισμένη να μην «λυγίσει» υπό την πίεση.

Η 41χρονη Δούκισσα του Σάσεξ λέγεται ότι παραμένει σταθερή και «δεν θα εγκαταλείψει» την αποστολή της, καθώς είναι «αυτή και ο Χάρι εναντίον του κόσμου». «Πολλοί φίλοι τους στις ΗΠΑ τους συμβουλεύουν να σταματήσουν να προσπαθούν να κατακτήσουν τον κόσμο», λέει μια πηγή στο περιοδικό Heat.

Η πηγή πρόσθεσε: “Για την Μέγκαν είναι ζωτικής σημασίας να μην λυγίζουν, όσο σκληρό κι αν είναι. Είναι αυτή και ο Χάρι εναντίον του κόσμου σε αυτό το σημείο. Δεν θα κάνουν πίσω”.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight