Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κάρπαθος: Τι απαντά η ταβέρνα που τηγάνιζε ζωντανά ψάρια

Κάρπαθος: Τι απαντά η ταβέρνα που τηγάνι...

Η θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο

Να τοποθετηθούν μετά την θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσε το βίντεο με τα ψάρια να τηγανίζονται ζωντανά θέλησαν οι υπεύθυνοι του εστιατορίου στην Κάρπαθο.

«Δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η θέση του εστιατορίου: «Αισθανόμαστε την ανάγκη να τοποθετηθούμε δημόσια αναφορικά με το δυσάρεστο περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα στο κατάστημά μας και δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Θέλουμε να εκφράσουμε τη βαθιά μας λύπη για το μεμονωμένο αυτό συμβάν, καθώς είναι εκ διαμέτρου αντίθετο στις αρχές και τις αξίες μας.

Τονίζουμε πως επ’ ουδενί δεν αποτελεί πρακτική του καταστήματος μας ούτε ο βασανισμός, ούτε η κακοποίηση ζώων και πως εναντιωνόμαστε κατηγορηματικά σε τέτοιου είδους ενέργειες. Τέλος σας διαβεβαιώνουμε ότι λαμβάνουμε το ζήτημα πολύ σοβαρά υπόψιν μας και θα συνεχίσουμε να καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια για να διασφαλίσουμε ότι η ποιότητα των προϊόντων και η με σεβασμό μεταχείριση των ζώων παραμένουν στο επίκεντρο της λειτουργιάς μας. Ευχαριστούμε για την κατανόηση σας και υποσχόμαστε μέσω της πολύτιμης ανατροφοδότησης σας να βελτιώνουμε συνεχώς κάθε διάσταση της ποιότητας των υπηρεσιών μας»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις