Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Μέσα Ιουνίου 2023 ο προσωρινός ανάδοχος για το υπόλοιπο τμήμα του προαύλιου χώρου στην Μανιακίου

Πάτρα: Μέσα Ιουνίου 2023 ο προσωρινός αν...

Η ανακοίνωση

Η Δημοτική Αρχή της Πάτρας αναφέρθηκε με ανακοίνωση της, στον Βρεφονηπιακό Σταθμό της οδού Μανιακίου και Κορίνθου.

Στο κτίριο στεγαζόταν η πρώην Εμπορική Σχολή και το Πειραματικό Σχολείο και σήμερα ένας σύγχρονος Βρεφονηπιακός Σταθμός.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως για τον αύλειο χώρο, η δημοπράτηση του έργου έχει ξεκινήσει και σε λίγο θα υπάρχει ανάδοχος.

Ο χώρος ανακατασκευάστηκε με το ποσό των  865.299 ευρώ, δημιουργήθηκε ένας σύγχρονος, Βρεφονηπιακός Σταθμός πρότυπο, που πληροί το σύνολο των προδιαγραφών που μπήκαν πρόσφατα.

Μάλιστα, πριν λίγο διάστημα πραγματοποιήθηκε η τοποθέτηση ελαστικού δαπέδου, σκιάστρων και των κατάλληλων παιχνιδιών με προδιαγραφές για την ηλικία των φιλοξενούμενων βρεφών και νηπίων, ώστε να απολαμβάνουν το παιχνίδι τους με ασφάλεια.

Για τη διαμόρφωση του υπόλοιπου τμήματος του προαύλιου χώρου έχει γίνει η μελέτη από την διεύθυνση  αρχιτεκτονικού έργου του Δήμου. που εντάχθηκε σε γενικότερο έργο επισκευών κτιρίων συνολικού προϋπολογισμού περίπου 800.000  ευρώ, η δημοπράτηση του οποίου έχει ξεκινήσει από τις αρχές Μαΐου 2023.

Αναμένεται σύμφωνα πάντα με την ανακοίνωση του Δήμου, στα μέσα του Ιουνίου 2023 να αναδειχθεί προσωρινός ανάδοχος για το παραπάνω έργο, ώστε να  δρομολογηθεί η ολοκλήρωση του εν λόγω τμήματος του προαύλιου χώρου.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις