Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τους μικρούς ρομποτιστές που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα στο Ηράκλειο υποδέχτηκε ο Κ. Πελετίδης

Πάτρα: Τους μικρούς ρομποτιστές που διακ...

Τους συνεχάρη στο Δημαρχείο μαζί και με τον Αντιδήμαρχο Νίκο Ασπράγκαθο

Μαθητές από σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Πάτρας και τους εθελοντές προπονητές τους που διακρίθηκαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής στο Ηράκλειο της Κρήτης κατακτώντας τρία (3) χρυσά, δύο (2) αργυρά και τρία (3) χάλκινα μετάλλια, υποδέχθηκαν το πρωί της Πέμπτης 25 Μάη 2023 στο Δημαρχείο της οδού Μαιζώνος, ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης και ο Αντιδήμαρχος Νίκος Ασπράγκαθος.

Ο Δήμαρχος κ. Πελετίδης συνεχάρη όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, τα παιδιά, τους προπονητές και τους γονείς για την επιτυχημένη προσπάθεια και παρουσία και καλωσορίζοντάς τους στο Δημαρχείο τους είπε ότι αυτό είναι το σπίτι τους και ότι εκείνοι είναι που αύριο θα αναλάβουν τα ηνία της πόλης.

Στο διάλογό του με τους μικρούς ρομποτιστές ο κ. Πελετίδης υπογράμμισε τη σημασία της συλλογικής τους προσπάθειας προτρέποντάς τους για συλλογική δράση και συνεργασία, σε όλες τις εκφάνσεις της ζωής τους.

Από την πλευρά τους τα παιδιά και οι προπονητές τους που είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου, περιέγραψαν την εμπειρία τους και τη συλλογική δράση που βίωσαν στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής με αποτέλεσμα να πετύχουν να ανέβουν στο βάθρο νικητές.

Στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής αξίζει να σημειωθεί πως συμμετείχαν περισσότερες από 30 χώρες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις