Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Πού θα παντρευτούμε φέτος αγάπη μου; Οι κορυφαίοι χώροι για γάμους στα μέρη μας

Πού θα παντρευτούμε φέτος αγάπη μου; Οι ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Νίκος Αθανασόπουλος, Νάσια Λουκοπούλου & Ηλίας Χαρίτος, μας κάνουν τις δικές τους προτάσεις wedding planning

H ατζέντα της wedding season προμηνύεται φέτος πυκνή και πληθωρική, οπότε στο thebest.gr φροντίσαμε να υποδείξουμε χώρους που εξασφαλίζουν μαγευτικό σκηνικό και υποδειγματική οργάνωση. Οι μελλόνυμφοι δεν αρέσκονται βέβαια σε… εκπτώσεις ποιότητας για τους ίδιους και τους καλεσμένους τους.  Iδού οι κορυφαίοι προορισμοί για γάμους και άλλα θερινά events, μια «ανάσα» από το κέντρο της Πάτρας!

Νίκος Αθανασόπουλος - Κτήμα Παναγιωτόπουλου

Χερσόνησος και όρμος μέσα στο πράσινο, με χρυσαφένια παραλία και κρυστάλλινα νερά, το ονομαστό Κτήμα Παναγιωτόπουλου στο Λαμπίρι Αχαΐας βρίσκεται σε μια τοποθεσία απαράμιλλης ομορφιάς. Με την πρώτη ματιά σε μαγνητίζει η αδιαπραγμάτευτη εικόνα του θερέτρου διακοπών, γι’ αυτό άλλωστε τα ζευγάρια επιθυμούν διακαώς να γιορτάσουν το γάμο τους εδώ και μόνο εδώ. Πέρα από το μαγικό τοπίο, όπως μάθαμε από το γνωστό επιχειρηματία εστίασης Νίκο Αθανασόπουλο, οι εξειδικευμένες παροχές συντελούν βέβαια στην υψηλού επιπέδου διοργάνωση εκδηλώσεων. Μέσα στο κτήμα υψώνεται η εμβληματική έπαυλη και ολόγυρα ο υπαίθριος χώρος περιλαμβάνει τραπεζαρίες, πίστα και μπαρ. Συγκεκριμένα, σε 20 παραλιακά στρέμματα,  διεξάγονται γαμήλιες δεξιώσεις και parties βαπτίσεων. Διατίθενται η κλειστή πέτρινη σάλα Epavlis ιδανική για μέχρι 200 καλεσμένους και ο ειδικά διαμορφωμένος υπαίθριος χώρος για 600 άτομα καθώς και το beach bar «Azur», που είναι εξαιρετικά δημοφιλές τους καλοκαιρινούς μήνες. Εγκαταστάσεις υπερσύγχρονες (φωτισμοί, κλιματισμός, υψηλή περιβαλλοντική αισθητική, προσεγμένη υγιεινή, πάρκινγκ 250 θέσεων, πρόσβαση για ΑΜΕΑ και βρέφη κ.ά.)  και έμπειρη επαγγελματική ομάδα επί ποδός κάθε στιγμή. Το menu catering ειδικεύεται στη μεσογειακή, γαλλική και ελληνική κουζίνα. Το ντεκόρ εναλλάσσεται δημιουργικά με ασυναγώνιστο αγνάντεμα στον Κορινθιακό κόλπο. 

 

Info:

Κτήμα Παναγιωτόπουλου

Λαμπίρι

Ktimapanagiotopoulou.gr

instagram.com/ktima_panagiotopoulou

T.: 6934 343434

Νάσια Λουκοπούλου - Prevedos Center

Όλα εδώ υμνούν την ομορφιά της ελληνικής εξοχής. Η λιθόστρωτη αλέα οδηγεί σε μια καταπράσινη όαση με λεύκες και πεύκα, καταρράκτη, λιμνούλες, ρυάκια, συντριβάνι. Το τεράστιο κτήμα που έχει τη δυνατότητα φιλοξενίας 1500 καθιστών ατόμων και 5000 ατόμων για κοκτέιλ,  διαθέτει κλειστή αίθουσα, «ατέλειωτο» κήπο, εξοπλισμένο παιδότοπο, γήπεδα αλλά και το γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού. Όλα είναι μελετημένα σε κάθε λεπτομέρεια από τα αδέρφια Μηλτιάδη και Νάσια Λουκοπούλου, ώστε κάθε γάμος, βάπτιση ή οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση να έχει εγγυημένη επιτυχία.

Η όλη διαμόρφωση με την άρτια εξυπηρέτηση και την οργανωτική σχολαστικότητα συντελούν σε ένα άψογο αποτέλεσμα. Οι γευστικές και διακοσμητικές υπηρεσίες ικανοποιούν κάθε απαίτηση. «Προσαρμόστε την ωραιότερη μέρα της ζωής σας όπως εσείς τη θέλετε» το μήνυμα των υπευθύνων στο γαμπρό και τη νύφη. Η υπεύθυνη, Νάσια Λουκοπούλου, μας ανέφερε πως όλα ξεκίνησαν χάρη στην αγάπη της ίδιας και της οικογένειάς της για τη φύση.

Info:

Prevedos Center

Πρέβεδος Δήμου Φαρρών

www.prevedoscenter.gr

T.: 26940 62176

Ηλίας Χαρίτος - Ιππικός Όμιλος Ρίου, Omega Yacht Club

Ιππικός Όμιλος Ρίου

Ανηφορήστε σε μια καταπράσινη πλαγιά με ειδυλλιακή θέα προς τη θάλασσα και περιβάλλον country chic. To πέτρινο κτίριο με τις μεγάλες τζαμαρίες και ο άπλετος κήπος με τις εγκαταστάσεις ιππασίας διαμορφώνουν ένα περιβάλλον μοναδικό στο είδος του. Η κλειστή σάλα  με τις τραπεζαρίες και το μπαρ μπορεί να υποδεχθεί έως και 300 άτομα, ενώ το αίθριο καλύπτει τις ανάγκες για πάνω από 500 καλεσμένους. Ο Ιππικός Όμιλος Ρίου έχει «χτίσει» τη φήμη του από το 2010 όπως μας εξήγησε ο επιχειρηματίας Ηλίας Χαρίτος. Εξαπλώνεται σε μια προνομιακή έκταση 12 στρεμμάτων, ιδανική για δεξιώσεις και parties. Ο εξοπλισμός περιλαμβάνει εκλεκτικά σερβίτσια – Pavillon Cristofle, Baccarat κ.α.- ενώ το μενού εναλλάσσεται γευστικά σύμφωνα με τις προτιμήσεις του κοινού, πλαισιωμένο από υπέροχα κρασιά και κοκτέιλ. Το προσωπικό είναι επαγγελματικά εκπαιδευμένο και υποδειγματικά ευγενικό, ώστε να ανταποκριθεί σε κάθε περίσταση.

Info:

Ιππικός Όμιλος Ρίου

Πλατάνι Ρίου

ippikosriou.gr

instagram.com/ippikos.omilos.riou

T.: 2610 433636

Omega Yacht Club

Μια εκλεπτυσμένη πρόταση κυριολεκτικά πάνω στο κύμα, ανάμεσα σε Πάτρα και Ρίο. Δημιουργός ο Ηλίας Χαρίτος με cosmopolitan αισθητική ματιά. Stylish, σύγχρονες εγκαταστάσεις στην ακρογιαλιά με κλειστό και ανοιχτό χώρο και φυλασσόμενο πάρκινγκ. Δυσκολεύεσαι να πιστέψεις πως τόσο κοντά στο κέντρο της πόλης επικρατεί μια τέτοια «πριβέ» ατμόσφαιρα και μια γενική εικόνα ιδανικής θερινής απόδρασης. Η υποδομή και το team του Omega Yacht Club στην παραλία Προαστείου φιλοξενεί άνετα 500 άτομα. Το service είναι εξαιρετικό και το μενού εντυπωσιακό και «custom made» σε φαγητό και γλυκίσματα. Προσφέρονται εμφιαλωμένα ελληνικά κρασιά, ενημερωμένα κοκτέιλ, μουσική από έμπειρους djs, εμπνευσμένη διακόσμηση. Γάμοι, βαπτίσεις, επαγγελματικά και κοινωνικά events διαδέχονται το ένα μετά το άλλο τέτοια εποχή καθώς το μέρος αυτό είναι πραγματικά περιζήτητο. Εννοείται η ώρα του δειλινού και ο έναστρος καλοκαιρινός ουρανός εδώ δεν «παίζονται».

Info:

Omega Yacht Club

Πάροδος Ναυσικάς 11

omegayachting.com

instagram.com/omegayacht.club

T.: 2610-420707

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View