Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Εκλογές 2023- Αχαΐα: Τα βήματα των τοπικών οργανώσεων μέχρι την κάλπη- Θα έρθουν ξανά οι πολιτικοί αρχηγοί;  

Εκλογές 2023- Αχαΐα: Τα βήματα των τοπικ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Aντώνης Κουνάβης, Μιχάλης Σιδηρόπουλος και Νίκος Μοίραλης μίλησαν στο thebest.gr για τη διαδρομή μέχρι τις κάλπες του καλοκαιριού.

Βάζουν δυνάμεις για το ράλι μέχρι τις κάλπες της 25ης Ιουνίου οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων.

Μετά το  εκλογικό αποτέλεσμα της 21ης Μάϊου ανασυγκροτούνται σχεδιάζοντας τα επόμενα βήματα. Μάλιστα όλα δείχνουν ότι Κυριάκος Μητσοτάκης, Αλέξης Τσίπρας και Νίκος Ανδρουλάκης θα έρθουν ξανά στην Πάτρα δίνοντας προεκλογική μάχη μέχρι την τελευταία στιγμή.

Αντώνης Κουνάβης, Μιχάλης σιδηρόπουλος και Νίκος Μοίραλης μίλησαν στο thebest.gr για τη διαδρομή μέχρι τις κάλπες του καλοκαιριού.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΥΝΑΒΗΣ- ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

«Από σήμερα ξεκίνησε πάλι η λειτουργία του εκλογικού μας κέντρου και καθημερινά βρισκόμαστε εκεί. Ετοιμάζουμε εκδηλώσεις σε κάθε Δήμο του νομού Αχαΐας. Θα είμαστε δίπλα στον πολίτη και θα κάνουμε ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να έρθουν κοντά μας κι εκείνοι που δεν πείστηκαν στην πρώτη εκλογική αναμέτρηση και δεν ήταν μαζί μας. Θα τους απλώσουμε το χέρι, θα τους εξηγήσουμε αυτά που έγιναν τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν και τι έχουμε να κάνουμε τα τέσσερα χρόνια που έρχονται. Ευελπιστούμε ότι ακόμα περισσότεροι συντοπίτες μας θα ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία δεν επαναπαυόμαστε. Με σεμνότητα, ταπεινότητα, χωρίς αλαζονεία και θριαμβολογίες. Προσωπικά δεσμεύομαι ότι την επόμενη μέρα θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη ανεξάρτητα του τι ψήφισε.

Σήμερα το απόγευμα θα έχουμε συνάντηση στην Αθήνα, εκεί θα κριθεί μεταξύ άλλων αν θα έρθει ξανά στην Πάτρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης όμως είμαι πεισμένος ότι επειδή έχει δώσει μεγάλο βάρος όχι μόνο στο να είμαστε πρώτο κόμμα στην Αχαΐα αλλά στην προοπτική της Αχαΐας,  είναι πιθανό».

ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

«Σήμερα ξεκινάμε με τη συνεδρίαση της Κεντρικής μας Επιτροπής. Εκεί θα γίνει ένας σύντομος απολογισμός γιατί δεν είναι ή ώρα να ρίξουμε ευθύνες ή να δούμε ακριβώς τι φταίει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε ποιες είναι οι απαραίτητες αλλαγές που πρέπει να γίνουν, κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με τη στρατηγική που θα ακολουθήσουμε ως τις επόμενες εκλογές

Θα πρέπει να δούμε τι αλλαγές θα πρέπει να γίνουν για να διορθωθούν κάποια λάθη  και σε επίπεδο οργανωτικό. Η απόφαση της κεντρικής επιτροπής που θα παρθεί συλλογικά  θα βάλει το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα κινηθούμε το επόμενο διάστημα.  Αύριο  Παρασκευή στις 19:30 θα γίνει διευρυμένη συνεδρίαση της νομαρχιακής επιτροπής όπου θα αναλυθεί η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής και το σχέδιο με το οποίο θα κινηθούμε, θα εξειδικευτεί αυτό το σχέδιο για την Αχαΐα.

Σε αυτή τη διευρυμένη συνεδρίαση πέρα από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής, θα συμμετάσχουν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής από την Αχαΐα και όλο το ψηφοδέλτιο. Την Κυριακή αφού θα υπάρχει Το σχέδιο και η εξειδίκευση της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής για την Αχαΐα, θα βρεθούμε με όλα τα συντονιστικά των τοπικών οργανώσεων μελών και θα συμφωνήσουμε ένα πλάνο δράσης.

Από Δευτέρα ξεκινάμε τον προεκλογικό αγώνα μέχρι την κάλπη. Είναι μία νέα εκλογική μάχη. Η κάλπη της 25ης Ιουνίου  είναι άδεια. Θα γεμίσει με βάση το τι θα έχει συμβεί το προηγούμενο διάστημα και το πώς θα κινηθούν τα κόμματα μέχρι τότε. Σε αυτή την κάλπη δε βάζουμε σταυρό, οι βουλευτές εκλέχτηκαν. Θα είναι ένα ψηφοδέλτιο με λίστα, ψηφίζουμε κόμμα. Όσοι είχαν υποχρεώσεις επί του προσωπικού τις έχουν τακτοποιήσει, τώρα το ζήτημα είναι να επιλέξουν ποιο κόμμα θέλουν να τους κυβερνήσει, ποιο να είναι αξιωματική αντιπολίτευση, ποια κόμματα θα τους εκπροσωπήσουν στη Βουλή.

Ο  Αλέξης Τσίπρας ολοκλήρωσε την προεκλογική του περιοδεία με μία πετυχημένη συγκέντρωση, στην Πάτρα, στην πλατεία Γεωργίου. Πιστεύουμε ότι θα έρθει ξανά αλλά αυτό θα κριθεί τις επόμενες μέρες που θα ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός για τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί προεκλογικά».

ΝΙΚΟΣ ΜΟΙΡΑΛΗΣ- ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ

«Θα συνεχίσουμε με την ίδια θέρμη με στόχο να ανεβάσουμε τα ποσοστά μας. Με αγάπη για την παράταξη και την πεποίθηση ότι εδώ είμαστε για τα δύσκολα και θα τα καταφέρουμε, ξεκινάμε οργανωμένα τις δράσεις εξωστρέφειας άμεσα, στέλνοντας προς όλες τις κατευθύνσεις το μήνυμα ότι το ΠΑΣΟΚ επέστρεψε.

Σίγουρα ο Νίκος Ανδρουλάκης θα έρθει ξανά στην Πάτρα για μία μεγάλη εκδήλωση.

Από εκεί και πέρα, την Παρασκευή 26 Μαΐου θα παραβρεθούμε στις 11:00 το πρωί στη Λεωφόρο Γεωργίου Παπανδρέου και Φαναρίου για να πάμε στην λαϊκή αγορά της πλατείας Ελευθερίας για να μοιράσουμε υλικό της παράταξης. Στις 12:30 θα καθίσουμε να πιούμε ένα καφέ όλοι μαζί στο κατάστημα «Πλατάνια» στην πλατεία Ελευθερίας. Και στις 21.00 Χαλανδρίτσα στην ψησταριά «ο Λευτέρης».

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις